>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Co taka cisza?Nie spac:p
Ja w meczu Qilmes bede atakowal handi na Ht. Jest +.3.5 po 1.86 niby niefaworyt, ale staty mowiq ze powinni ogarnac. Ja bede czekal na takie 5.5 + na Ht, i za 1.5 stalej stawki. Trzeba spokojnie i do celu.
P.S. Jest nawet szansa ze i HT wygraja bez handicapu, ale to jzu dla tych co lubia wieksze ryzyko.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Co taka cisza?Nie spac:p

Ja w meczu Qilmes bede atakowal handi na Ht. Jest +.3.5 po 1.86 niby niefaworyt, ale staty mowiq ze powinni ogarnac. Ja bede czekal na takie 5.5 + na Ht, i za 1.5 stalej stawki. Trzeba spokojnie i do celu.

P.S. Jest nawet szansa ze i HT wygraja bez handicapu, ale to jzu dla tych co lubia wieksze ryzyko.
Dla mnie mega ryzyko. Ja tam widzę -5+ HT dla San Lorenzo. Jeśli dojdzie do +dwucyfrówki HT, wówczas wezmę, bo u siebie raczej aż takiego blamażu nie odwalą.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Dla mnie mega ryzyko. Ja tam widzę -5+ HT dla San Lorenzo. Jeśli dojdzie do +dwucyfrówki HT, wówczas wezmę, bo u siebie raczej aż takiego blamażu nie odwalą.
No nie do konca. San Lorenzo ma 5:10 ATS na HT. Zobaczymy, boisko zweryfikuje ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co to takiego? Tej ligi totalnie nie ogarniam, więc czy mógłbyś conieco więcej napisać? =)
Od lat najlepsza drużyna na Dominikanie,jeśli nie odpuszczą,to powinni to wygrać,Titanes w tym roku slabe.
Że znanych zawodników gra tam Frank Gaines,czy Elit Vargas.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik

San Lorenzo + 3,5 HT =&gt; normalna stawka
Szkoda, że nie było przedziałów na HT... wstrzeliłbym się idealnie w różnicę zwycięstwa do HT 6-8 ^^

Quilmes 9 razy zostawiło wide open na obwodzie z czego 6 wpadło. Przestój pod koniec pierwszej kwarty i w rezultacie dał niemal bezstresowego ✅

Jak narazie noc 2/2 , a zapowiada się 6/6... ale nie będe zapeszał :p

Otrzymane punkty reputacji: +3
5567 719

5567

Użytkownik
Guaros de Lara over 92,5 @1,85

Chyba ze 3 razy pod rząd zarobilem grając over na nich, ale ani razu nie podawalem tu. Oby i tym razem bylo ok.
✅✅

Ksiegarnia 3 min. przed końcem. Dobrze, fajna kaska na tej ekipie znowu wpadła. ????????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Quilmes + 9.5 handi @ 1.87 w 5Dimes za 2 stale stawki. Jak ryzyko to ryzyko. Ost mecz nocki.
Quilmes 80:89....⛔ ⛔ ⛔ Jest!!!, na styk! Nocka zakonczona na plus z 1.5 stawki i , bilansem 2:1. Ryzyko poplacilo.Juz myslalem ze bedzie rzucal za 3...bo te trojki to ostatnio nie ciekawe. Co do meczu, San Lorenzo poprostu GSW mode, 91% z rzutow, 13 trojek.Co Quilmes doszlo to Lorenzo seriami trojki.... Final Regatas vs Lorenzo godny podziwu.
No nic, to czekamy juz na Barthel rano bo kasa zamrzona. Najwyzej cos u Filipinow bedzie trzeba ukluc. Tomek, jakies przemyslenia co do San Miguel i Talk and Play?:p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom