nikt nie śpi, każdy postawił, ogląda i ma nadzieję, że siądzie ????Co taka cisza?Nie spac
Dla mnie mega ryzyko. Ja tam widzę -5+ HT dla San Lorenzo. Jeśli dojdzie do +dwucyfrówki HT, wówczas wezmę, bo u siebie raczej aż takiego blamażu nie odwalą.Co taka cisza?Nie spac
Ja w meczu Qilmes bede atakowal handi na Ht. Jest +.3.5 po 1.86 niby niefaworyt, ale staty mowiq ze powinni ogarnac. Ja bede czekal na takie 5.5 + na Ht, i za 1.5 stalej stawki. Trzeba spokojnie i do celu.
P.S. Jest nawet szansa ze i HT wygraja bez handicapu, ale to jzu dla tych co lubia wieksze ryzyko.
No nie do konca. San Lorenzo ma 5:10 ATS na HT. Zobaczymy, boisko zweryfikuje ????Dla mnie mega ryzyko. Ja tam widzę -5+ HT dla San Lorenzo. Jeśli dojdzie do +dwucyfrówki HT, wówczas wezmę, bo u siebie raczej aż takiego blamażu nie odwalą.
Co to takiego? Tej ligi totalnie nie ogarniam, więc czy mógłbyś conieco więcej napisać? =)Metros,Dominikana
2,20
Od lat najlepsza drużyna na Dominikanie,jeśli nie odpuszczą,to powinni to wygrać,Titanes w tym roku slabe.Co to takiego? Tej ligi totalnie nie ogarniam, więc czy mógłbyś conieco więcej napisać? =)
36:43... .6 sekund brakowalo eh To jestesmy na zero, odliczajac marze to na minus. Trzeba cos znalesc jeszcze ciekawego. Btw z 14:6 zrobic 16:25....+5.5 Ht Poszlo!!! @ 1.86
Dla mnie mega ryzyko. Ja tam widzę -5+ HT dla San Lorenzo. Jeśli dojdzie do +dwucyfrówki HT, wówczas wezmę, bo u siebie raczej aż takiego blamażu nie odwalą.
Szkoda, że nie było przedziałów na HT... wstrzeliłbym się idealnie w różnicę zwycięstwa do HT 6-8 ^^San Lorenzo + 3,5 HT => normalna stawka
Guaros de Lara over 92,5 @1,85
Chyba ze 3 razy pod rząd zarobilem grając over na nich, ale ani razu nie podawalem tu. Oby i tym razem bylo ok.
Ryzykancko... =) Jest ryzyko - jest zabawa ^^Quilmes + 9.5 handi @ 1.87 w 5Dimes za 2 stale stawki. Jak ryzyko to ryzyko. Ost mecz nocki.
Quilmes 80:89.... Jest!!!, na styk! Nocka zakonczona na plus z 1.5 stawki i , bilansem 2:1. Ryzyko poplacilo.Juz myslalem ze bedzie rzucal za 3...bo te trojki to ostatnio nie ciekawe. Co do meczu, San Lorenzo poprostu GSW mode, 91% z rzutow, 13 trojek.Co Quilmes doszlo to Lorenzo seriami trojki.... Final Regatas vs Lorenzo godny podziwu.Quilmes + 9.5 handi @ 1.87 w 5Dimes za 2 stale stawki. Jak ryzyko to ryzyko. Ost mecz nocki.