>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
To są te detale! Widać, że chłopaki już grają na wysokim poziomie. Mega się cieszę, że makaroniarze przegrali za to kombinowanie w ostatnim grupowym meczu.
Vamos!

ice29 251

ice29

Użytkownik
To są te detale! Widać, że chłopaki już grają na wysokim poziomie. Mega się cieszę, że makaroniarze przegrali za to kombinowanie w ostatnim grupowym meczu.

Vamos!
Spotkanie dojrzałych piłkarzy z Hiszpanii z juniorami z Włoch. Mecz bez historii i niespodzianek. W finale spokojnie można ponownie mocniej pograć Hiszpanie.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Spotkanie dojrzałych piłkarzy z Hiszpanii z juniorami z Włoch. Mecz bez historii i niespodzianek. W finale spokojnie można ponownie mocniej pograć Hiszpanie.
Inna sprawa, że Hiszpania grała równo tydzień temu. Włosi w tym czasie mecz z Niemcami, duże value już w tym było.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Estudiantes chyba warto pograć..
Z tego co widzę, ostatnia kolejka, muszą wygrać żeby wejść do pierwszej czwórki, żeby grać bezpośrednio w Copa Libertadores a nie w eleminacjach.
U siebie 10-3-1 (4 miejsce w lidze, po tym meczu moga wskoczyć na 1 w meczach domowych)
Goście wyjazdy 0-5-9 (ostatnie, 30 w lidze)
Estudiantes handicap -1 @1.8
Przy takim dość niemrawym początku zagram jeszcze
Estudiantes win i under 2.5 gola @2.5

Otrzymane punkty reputacji: +5
ice29 251

ice29

Użytkownik
Inna sprawa, że Hiszpania grała równo tydzień temu. Włosi w tym czasie mecz z Niemcami, duże value już w tym było.
Hiszpania grała w ostatnim spotkaniu drugim składem, u Włochów dwa ważne zawieszenia, to wszystko na pewno miało wpływ. Niemniej kursy wystawione na Hiszpanie były wg. mnie bardzo wysokie, jak na różnicę w poziomie tych ekip i wyżej wymienione czynniki.

5567 719

5567

Użytkownik
Co do Niemców, to dzisiaj Selke jakąś kontuzje złapał. Jak nie zagra to tym bardziej ich nie widzę w finale.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Zagłębie Sosnowiec vs GKS Tychy start za 10h, może under 2,5 bramek, zachęca mnie ten artykuł: http://www.gol24.pl/1-liga/a/wietrzenie-szatni-w-sosnowcu-zaglebie-rozpoczelo-przygotowania,12208551/
jest to okres przygotowawczy, sprawdzanie nowych zawodników, itp.
Może ktoś będzie miał jeszcze więcej informacji
w bah po 2,01
Na Filipinach finał, po trzech meczach prowadzi San Miguel 2:1, w bah mam linię 208,5 pkt-a i idę w under z tego względu, że walka będzie ( czytałem co tu dziś się działo), w żadnym z trzech ostatnich spotkań ta linia nie została przekroczona, a można zaobserwować spadki kursów na gości
under 208,5 pkt-a po 1,78 start 13:00

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom