juras333
Użytkownik
w ustawieniach karty sieciowej i routera również próbowałeś?co zrobić jeśli to nie działa?
Robię wszystko krok po kroku
przerwany przy 1:1 w setachZna ktos wynik z meczu Andrzejczuk/Cias?
w ustawieniach karty sieciowej i routera również próbowałeś?co zrobić jeśli to nie działa?
Robię wszystko krok po kroku
przerwany przy 1:1 w setachZna ktos wynik z meczu Andrzejczuk/Cias?
O komputerch, Internetach mam taką samą wiedzę jak JK o... na priv się skontaktujemy, okej? I już nie zasmiecamw ustawieniach karty sieciowej i routera również próbowałeś?
Trzeba było w korki pójść ????Ja próbuje over 0,5 do 30 minuty @1,92, meczyk może być kozacki
Michnik :]Na Polsat Sport dobrze słyszę że z Borkiem komentuje Michniewicz ?
w 29:30 Hiszpania dostala rzut wolny a strzal w 30:01, wiedzieli co grales ????Trzeba było w korki pójść ????
Mickiewicz:razz:Na Polsat Sport dobrze słyszę że z Borkiem komentuje Michniewicz ?
Na pewno ????Mickiewicz:razz:
hahah w 46 min kartka ale wał ???? :;/:
1-2
luz, możesz walić śmiało na pwO komputerch, Internetach mam taką samą wiedzę jak JK o... na priv się skontaktujemy, okej? I już nie zasmiecam
Piraterna Motala - Lejonen Gislaved
Iversen - Masters (+1.5) @2.00 iforBet
Mamy tak. Iversena w średniej formie, w drużynie, która powinna spokojnie ogarnąć temat na swoim torze i pewnie pojedzie 4 biegi bo w 15 pojedzie Hancock z Emilem. Po drugiej stronie mamy na start +1pkt, Mastersa, który wczoraj zrobił 13pkt w Anglii, jest w gazie, a jak chłopaki z drużyny się nie będą spisywać, to pojedzie 6 razy. Kurs kuszący, więc z chęcią pobieram.
Start o 19.