marcysko
Użytkownik
szybko wyjaśniony ????Shamma @10.25 toto
szybko wyjaśniony ????Shamma @10.25 toto
Miałem tam grać na Connecticut,ale kurs za słaby jak na takiego rywala.5567 za pol godziny gra Connecticut, co sie nic nie glosisz ????
Na nocną sesję już przygotowany. Ode mnie:Siemandero Wszystkim, juz po polnocy takze oficjalnie otwieram nocna sesje koszykowki Jakies dobre typy macie? bo ja dopiero bede szukal.
Marinos,mocne,dołączył Vargas,ja bym tu na handi uważał,bo wydaje mi się,że te wszystkie mecze będą na styk.Na nocną sesję już przygotowany. Ode mnie:
- Guaros -6,5 (tym razem może wyciągną lekcję z wczoraj i nie będzie nerwówki pod koniec),
- LA Sparks -2,5 (tutaj biorę od jednego typera - świetna analiza mnie przekonała do tego, że będzie tam spokojnie -6/7)m dodatkowo będę czaił się na over od ok. 160+.
- Quebradillas -4,5 - to biorę x 2 jeśli tylko dzisiaj będzie grał Will Daniels. Powinni ich wciągnąć nosem,
- San Lorenzo - tutaj czekam na lepszy kurs, bo handi dla mnie na "dzień dobry" jest troszkę za wysoki.
Nawet nie wiesz jak się cieszę, ze moja niunia wkracza do akcji. Wczoraj jakos smutno w nocy bylo :grin:5567 za pol godziny gra Connecticut, co sie nic nie glosisz ????
Co gracie ?Nawet nie wiesz jak się cieszę, ze moja niunia wkracza do akcji. Wczoraj jakos smutno w nocy bylo :grin:
Moim zdaniem Guaros u siebie powinni ogarnąć bez niepotrzebnej nerwówki. Wszak wczoraj zagrali na świetnej skuteczności za 3 pkt (mocno powyżej średniej w sezonie), co raczej nie powinno się powtórzyć. Dodając do tego impotencję strzelecką 2 x 4 minuty ze strony Guaros => finał znamy. Jeśli będą zmotywowani przez cały mecz, to powinno ogarnąć imho dwucyfrówkę.Marinos,mocne,dołączył Vargas,ja bym tu na handi uważał,bo wydaje mi się,że te wszystkie mecze będą na styk.
Quebradillas,co mnie ostatnio przewiózł...ich nie tykam,tym bardziej,że Aguada,też mocna. Quebradilas,ostatnio z ogórkami zaliczył rana 28:0 ????
W wnba,też na linię się będę czaił,mam nadzieję,złapać ok 160pkt ????
Ja jak zwykle dam sobie troche czasu na rozpoznanie i przyatakuje jakis over (nie ogólny, tylko na ktoras z drużyn). Pre teraz nie ruszam tego meczu.Co gracie ?