nowikjr
Użytkownik
Jays vs Orioles 2 @ 2.43
Indians vs Rangers under 10.5 @ 1.78
wszystko siedzi elegancko, szkoda tylko, że się człowiek nie wyśpi :;/:
Jays vs Orioles 2 @ 2.43
Indians vs Rangers under 10.5 @ 1.78
Na nocną sesję już przygotowany. Ode mnie:
- Guaros -6,5 (tym razem może wyciągną lekcję z wczoraj i nie będzie nerwówki pod koniec),
- LA Sparks -2,5 (tutaj biorę od jednego typera - świetna analiza mnie przekonała do tego, że będzie tam spokojnie -6/7)m dodatkowo będę czaił się na over od ok. 160+.
- Quebradillas -4,5 - to biorę x 2 jeśli tylko dzisiaj będzie grał Will Daniels. Powinni ich wciągnąć nosem,
- San Lorenzo - tutaj czekam na lepszy kurs, bo handi dla mnie na "dzień dobry" jest troszkę za wysoki.
Ryzykancko... =) Jest ryzyko - jest zabawa ^^
Osobiście szybciej dałbym coś bardziej na 3. kwartę.
Rozniosles System! Gratulacje! Ogolna sesja nocna koszykowki owocna dla wszystkich. Ty 7:0, ja 2:1. Zobaczymy jak sobie poradzi dzienna sesja 9:1 wysoko poprzeczka kursy 1.8+
Podsumowanie nocy:
LIVE: 2/2 (ostatni, trzeci, typ poszedł tylko za stawkę "for fun" na 3. kwartę)
PRE:
GUAROS - była konkret dwucyfrówka
SPARKS - od początku do końca prowadzenie, na over się nie doczekałem,
QUEBRADILLAS - tutaj zagrałem tylko pojedynczą stawkę - nie weszło luźno... ale i tak
SAN LORENZO - od 5 minuty meczu nie wypuścili zwycięstwa. Handi także luźno, ktore pograłem na lepszej linii.
7/7 , najniższy kurs: 1,80, najwyższy: 2,00 =)
Dobrej nocy!
Metros,Dominikana
2,20
Można dorzucić do tego Lucena/Dalhausser i Alison/Bruno Schmidt czy mocno zgrzeszę? Potrzebuję pięć zdarzeń na kuponie :?Potem gramy tak:
Siatkówka plażowa - Porec Major
Lupo/Nicolai vs Grimalt/Grimalt 1 @ 1.25
Boeckermann/Flueggen vs Schumann/Thole 1 @ 1.40
Sweat/Ross vs Schutzenhofer/Schwaiger 1 @ 1.30
@ 2.27 Dafabet
teraz 3set powyżej 36,5 @2,15 podwójna stawka
Oprócz tego dubla, oczywiście siatkówka.
w połowie seta juz typ wszedł. Co do tenisa kto nie chce się denerwować to radzę odpuścić bo mogą pograć np seta i przerwa. Albo co kilka gemow przerywać a to równie wpływa na tenisistów choćby Radwanska na zeszłorocznym RGteraz 3set powyżej 36,5 @2,15 podwójna stawka