>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Taka jest siatkówka, wczorajszy mecz Belgii z Kanadą i dominacja Kanady całkowita przez 2,5 seta a skończyło się w tie-break&#39;u. Każdy set to inna historia.Jestem ciekawy czy Polacy przejdą dziś metamorfozę od ostatniego lania bo kurs na Iran wyborny.Jak Konarski,Buszek,Śliwka czy Lemański mają ciągnąć tą reprezentacje to jestem pełen obaw...
W tym meczu to tylko Iran do gry, kurs na Polaków biedny strasznie.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
W tym meczu to tylko Iran do gry, kurs na Polaków biedny strasznie.
Według mnie handicap -1,5 w stronę Polaków całkiem spoko do gry. Dzisiaj wygrać musimy, jeżeli nie wygramy definitywnie pozegnamy się z F6. Dzisiaj wyjdzie na pewno najlepszy skład z możliwych z Kurkiem i Kubiakiem na przyjęciu, z Konarskim w ataku, z Lemańskim i Bienkiem na środku, z Fabianem na rozegraniu i Zatorskim na libero. Do tego to będzie rewanż za niespodziewana porażkę we Włoszech. Dzisiaj zagramy na 100% a na pewno mamy dużo więcej jakości niż Iran, może za wyjątkiem rozegrania, bo Marouf to według mnie najlepszy rozgrywający na świecie, ale na reszcie pozycji to my dysponujemy lepszymi siatkarzami i uważam że dzisiaj na spokojnie pokonamy zawodników z Bliskiego Wschodu.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Ja spróbuje Grotha i Herberta. Groth w tym turnieju tak szatkuje,że zamierzam grać go ko końca.Brakuje mu kończącego uderzenia w wymianach ale jest w miarę regularny w przebijaniu i serwisem wymiata.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Według mnie handicap -1,5 w stronę Polaków całkiem spoko do gry. Dzisiaj wygrać musimy, jeżeli nie wygramy definitywnie pozegnamy się z F6. Dzisiaj wyjdzie na pewno najlepszy skład z możliwych z Kurkiem i Kubiakiem na przyjęciu, z Konarskim w ataku, z Lemańskim i Bienkiem na środku, z Fabianem na rozegraniu i Zatorskim na libero. Do tego to będzie rewanż za niespodziewana porażkę we Włoszech. Dzisiaj zagramy na 100% a na pewno mamy dużo więcej jakości niż Iran, może za wyjątkiem rozegrania, bo Marouf to według mnie najlepszy rozgrywający na świecie, ale na reszcie pozycji to my dysponujemy lepszymi siatkarzami i uważam że dzisiaj na spokojnie pokonamy zawodników z Bliskiego Wschodu.
Ta sama gadka co przed meczem z Rosją... Granie na Polskę to samobójstwo. Jak tylko zobaczę Kubiaka w składzie to ładuję w Iran.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Monaco + Najing - Kobiety

Basic/Matic vs Driessen/Meertens 1 @ 1.55
Bonnerova/Nakladalova vs Dicello/Stockman 1 @ 1.55

@ 2.40 Dafabet za 10j.

Driessen/Meertens to para bardzo drewniana. Słabe przyjęcie, jeszcze gorsze poruszanie. Mają zasięg owszem, ale często nie są w stanie tego wykorzystać poprzez chwiejne przyjęcie. Chorwatki młodsze, bardziej mobilne, lepiej zbilansowane.

Bon/Nak to czeski duet. Niezła para jak na ten turniej. Bonnerova zawodniczka z sukcesami, a u boku doświadczona partnerka. Amerykanki typowe siatkarki do gry ofensywnej. Moc w ataku, słabe przyjęcie, obrona. Czeszki bardziej wszechstronne. Czas na rewanż z Malezji. Tam Europejski na własne życzenie przegrały. Wyciągną wnioski i wygrają. Parą są zdecydowanie lepszą i technicznie i organizacyjnie.
✅✅✅ Weszło, ale ledwo. Oby teraz do wieczora już łatwiej szło.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom