>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Wie ktoś może czemu w meczu Santillan-Bennetau takie są skoki kursów? Bo z początku bym nie zwrócił uwagi, ale teraz Julian jako dog już zastanawia.

psychol32 506,5K

psychol32

Użytkownik
Według mnie handicap -1,5 w stronę Polaków całkiem spoko do gry. Dzisiaj wygrać musimy, jeżeli nie wygramy definitywnie pozegnamy się z F6. Dzisiaj wyjdzie na pewno najlepszy skład z możliwych z Kurkiem i Kubiakiem na przyjęciu, z Konarskim w ataku, z Lemańskim i Bienkiem na środku, z Fabianem na rozegraniu i Zatorskim na libero. Do tego to będzie rewanż za niespodziewana porażkę we Włoszech. Dzisiaj zagramy na 100% a na pewno mamy dużo więcej jakości niż Iran, może za wyjątkiem rozegrania, bo Marouf to według mnie najlepszy rozgrywający na świecie, ale na reszcie pozycji to my dysponujemy lepszymi siatkarzami i uważam że dzisiaj na spokojnie pokonamy zawodników z Bliskiego Wschodu.

Pewien jesteś ze chcemy awansować do F6? Bo coś mi się nie wydaje żeby tak było.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Przecież w takim składzie jak dzisiaj wyszli to się inaczej skończyć nie może, chyba że Chińczycy mocno pokpią sprawę.
W takim samym składzie wygrali z nimi dwa tyg temu 3-0... Przed meczem piszcie info może ktoś skorzysta bo pod koniec meczu mało użyteczne...
P.S Australia to jednak amatorzy, zero techniki i myślenia a co dziwne nawet siły brak..

kubarks 8,7K

kubarks

Użytkownik
Przecież w takim składzie jak dzisiaj wyszli to się inaczej skończyć nie może, chyba że Chińczycy mocno pokpią sprawę.
spodziewalem się zupelnie czego innego zwłaszcza po 1st secie, wynik i gra była całkiem spoko kij wie co się posypało

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom