Nieskończyły się już walki Scoggins J. (Usa)-Sasaki Y. i Gomi T.-Tuck J. ??
Nieskończyły się już walki Scoggins J. (Usa)-Sasaki Y. i Gomi T.-Tuck J. ??
W tym meczu to tylko Iran do gry, kurs na Polaków biedny strasznie.Taka jest siatkówka, wczorajszy mecz Belgii z Kanadą i dominacja Kanady całkowita przez 2,5 seta a skończyło się w tie-break'u. Każdy set to inna historia.Jestem ciekawy czy Polacy przejdą dziś metamorfozę od ostatniego lania bo kurs na Iran wyborny.Jak Konarski,Buszek,Śliwka czy Lemański mają ciągnąć tą reprezentacje to jestem pełen obaw...
Według mnie handicap -1,5 w stronę Polaków całkiem spoko do gry. Dzisiaj wygrać musimy, jeżeli nie wygramy definitywnie pozegnamy się z F6. Dzisiaj wyjdzie na pewno najlepszy skład z możliwych z Kurkiem i Kubiakiem na przyjęciu, z Konarskim w ataku, z Lemańskim i Bienkiem na środku, z Fabianem na rozegraniu i Zatorskim na libero. Do tego to będzie rewanż za niespodziewana porażkę we Włoszech. Dzisiaj zagramy na 100% a na pewno mamy dużo więcej jakości niż Iran, może za wyjątkiem rozegrania, bo Marouf to według mnie najlepszy rozgrywający na świecie, ale na reszcie pozycji to my dysponujemy lepszymi siatkarzami i uważam że dzisiaj na spokojnie pokonamy zawodników z Bliskiego Wschodu.W tym meczu to tylko Iran do gry, kurs na Polaków biedny strasznie.
Jak możesz to wrzuć wyniki jak zakończą ?
Ta sama gadka co przed meczem z Rosją... Granie na Polskę to samobójstwo. Jak tylko zobaczę Kubiaka w składzie to ładuję w Iran.Według mnie handicap -1,5 w stronę Polaków całkiem spoko do gry. Dzisiaj wygrać musimy, jeżeli nie wygramy definitywnie pozegnamy się z F6. Dzisiaj wyjdzie na pewno najlepszy skład z możliwych z Kurkiem i Kubiakiem na przyjęciu, z Konarskim w ataku, z Lemańskim i Bienkiem na środku, z Fabianem na rozegraniu i Zatorskim na libero. Do tego to będzie rewanż za niespodziewana porażkę we Włoszech. Dzisiaj zagramy na 100% a na pewno mamy dużo więcej jakości niż Iran, może za wyjątkiem rozegrania, bo Marouf to według mnie najlepszy rozgrywający na świecie, ale na reszcie pozycji to my dysponujemy lepszymi siatkarzami i uważam że dzisiaj na spokojnie pokonamy zawodników z Bliskiego Wschodu.
Ok.Jak możesz to wrzuć wyniki jak zakończą ?
Zeby nie bylo jak wczoraj z Tuslrasami ????
Nie ma opcji:razz:Zeby nie bylo jak wczoraj z Tuslrasami ????
Weszło, ale ledwo. Oby teraz do wieczora już łatwiej szło.Siatkówka plażowa - Monaco + Najing - Kobiety
Basic/Matic vs Driessen/Meertens 1 @ 1.55
Bonnerova/Nakladalova vs Dicello/Stockman 1 @ 1.55
@ 2.40 Dafabet za 10j.
Driessen/Meertens to para bardzo drewniana. Słabe przyjęcie, jeszcze gorsze poruszanie. Mają zasięg owszem, ale często nie są w stanie tego wykorzystać poprzez chwiejne przyjęcie. Chorwatki młodsze, bardziej mobilne, lepiej zbilansowane.
Bon/Nak to czeski duet. Niezła para jak na ten turniej. Bonnerova zawodniczka z sukcesami, a u boku doświadczona partnerka. Amerykanki typowe siatkarki do gry ofensywnej. Moc w ataku, słabe przyjęcie, obrona. Czeszki bardziej wszechstronne. Czas na rewanż z Malezji. Tam Europejski na własne życzenie przegrały. Wyciągną wnioski i wygrają. Parą są zdecydowanie lepszą i technicznie i organizacyjnie.