>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Haga - Kobiety

Heidrich/Verge-Depre vs Sweat/Ross 1 @ 1.65
Bawden/Clancy vs Antonelli/Solberg Salgado 1 @ 1.65

@ 2.72 Dafabet

U dziewczyn powinno pójść lepiej. Ofensywne pary będą tutaj górą.

Otrzymane punkty reputacji: +7
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Nie są bez szans, a kurs zachęcający ;)
Herrera P. / Collado A. G. - Souto Maior Wanderley G. / Felipe V. 2 @3,15

drexler 570

drexler

Użytkownik
Liczyłem że Hiszpanie się w końcu zagotują, ale to już za dużo szczęścia by było ;)
Po 5-6 setbolach mieli chyba jednego ich rywale ale Hiszpanie wzieli czas i szybko opanowali sytuację i dowieźli zwycięstwo w drugim. Gram po Rogerze siatkówkę bo to fachowiec pierwsza klasa ale sam też trochę śledzę i się orientuje. Na szczęście nie ogrywam prawie nigdy tych paralityków Nicolai/Lupo bo to chyba najbardziej niewygodna para w Turze. Tak więc póki co uniknąłem jedynej dzisiejszej miny;)

drexler 570

drexler

Użytkownik
Brazylia ⛔
Pedlow/Schachter @2.6 ✅
Trochę kasy z rana jest.
Na potem idzie Misha Zverev @2.02
Grać przeciwko Lopezowi na trawie to trochę ryzykowne, cieżki jest do przełamania jak mu nic nie dolega.A sam mówił wczoraj,że z każdym meczem gra i czuje się lepiej. Po ograniu Berdycha i obronie wszystkich 9 break-pointów jeszcze więcej pewności nabierze.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Grać przeciwko Lopezowi na trawie to trochę ryzykowne, cieżki jest do przełamania jak mu nic nie dolega.A sam mówił wczoraj,że z każdym meczem gra i czuje się lepiej. Po ograniu Berdycha i obronie wszystkich 9 break-pointów jeszcze więcej pewności nabierze.
Wiem, ale Mischa w wybornej formie, liczę na to, że Lopez w końcu zaliczy wpadkę. Kurs całkiem niezły, jak najbardziej do gry jak dla mnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom