Pograłem na dogów o 10 w obu przypadkach.Nie są bez szans, a kurs zachęcający
Herrera P. / Collado A. G. - Souto Maior Wanderley G. / Felipe V. 2 @3,15
Dobrze jest, będzie z tego kasaPograłem na dogów o 10 w obu przypadkach.
Liczyłem że Hiszpanie się w końcu zagotują, ale to już za dużo szczęścia by byłoHerrera/Gavira wreszcie..za chyba 10 czy 11 setbolem 33-31
Po 5-6 setbolach mieli chyba jednego ich rywale ale Hiszpanie wzieli czas i szybko opanowali sytuację i dowieźli zwycięstwo w drugim. Gram po Rogerze siatkówkę bo to fachowiec pierwsza klasa ale sam też trochę śledzę i się orientuje. Na szczęście nie ogrywam prawie nigdy tych paralityków Nicolai/Lupo bo to chyba najbardziej niewygodna para w Turze. Tak więc póki co uniknąłem jedynej dzisiejszej minyLiczyłem że Hiszpanie się w końcu zagotują, ale to już za dużo szczęścia by było
nie dali radyNie są bez szans, a kurs zachęcający
Herrera P. / Collado A. G. - Souto Maior Wanderley G. / Felipe V. 2 @3,15
Grać przeciwko Lopezowi na trawie to trochę ryzykowne, cieżki jest do przełamania jak mu nic nie dolega.A sam mówił wczoraj,że z każdym meczem gra i czuje się lepiej. Po ograniu Berdycha i obronie wszystkich 9 break-pointów jeszcze więcej pewności nabierze.
Wiem, ale Mischa w wybornej formie, liczę na to, że Lopez w końcu zaliczy wpadkę. Kurs całkiem niezły, jak najbardziej do gry jak dla mnie.Grać przeciwko Lopezowi na trawie to trochę ryzykowne, cieżki jest do przełamania jak mu nic nie dolega.A sam mówił wczoraj,że z każdym meczem gra i czuje się lepiej. Po ograniu Berdycha i obronie wszystkich 9 break-pointów jeszcze więcej pewności nabierze.