>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
zlatan97 286

zlatan97

Użytkownik
Mam pytanie jak wygląda sytuacja obstawiania w polskim buku typu STS za granicą? Bo zakład można zawrzeć tyle, że wyskakuje okienko czy aby na pewno jestem na terytorium polski

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Mam pytanie jak wygląda sytuacja obstawiania w polskim buku typu STS za granicą? Bo zakład można zawrzeć tyle, że wyskakuje okienko czy aby na pewno jestem na terytorium polski
Jaroszek przyjąłby zakład nawet z Antarktydy i Marsa, byle kasiorka się zgadzała :cool:

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Haga - Kobiety

Heidrich/Verge-Depre vs Sweat/Ross 1 @ 1.65
Bawden/Clancy vs Antonelli/Solberg Salgado 1 @ 1.65

@ 2.72 Dafabet

U dziewczyn powinno pójść lepiej. Ofensywne pary będą tutaj górą.
⛔⛔⛔ Dzisiaj będzie gorzej, już to ranek zapowiada. Bawden i Clancy z 20 błędów to spokojnie zrobiły. Na koniec jeszcze oszukane i bye

Otrzymane punkty reputacji: +9
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Monaco + Najing - Kobiety

Basic/Matic vs Driessen/Meertens 1 @ 1.55
Bonnerova/Nakladalova vs Dicello/Stockman 1 @ 1.55

@ 2.40 Dafabet za 10j.

Driessen/Meertens to para bardzo drewniana. Słabe przyjęcie, jeszcze gorsze poruszanie. Mają zasięg owszem, ale często nie są w stanie tego wykorzystać poprzez chwiejne przyjęcie. Chorwatki młodsze, bardziej mobilne, lepiej zbilansowane.

Bon/Nak to czeski duet. Niezła para jak na ten turniej. Bonnerova zawodniczka z sukcesami, a u boku doświadczona partnerka. Amerykanki typowe siatkarki do gry ofensywnej. Moc w ataku, słabe przyjęcie, obrona. Czeszki bardziej wszechstronne. Czas na rewanż z Malezji. Tam Europejski na własne życzenie przegrały. Wyciągną wnioski i wygrają. Parą są zdecydowanie lepszą i technicznie i organizacyjnie.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Wyniki w siatkówce to jakaś patologia Japonia - Turcja 1 set 22-25 2.set 25-12
Taka jest siatkówka, wczorajszy mecz Belgii z Kanadą i dominacja Kanady całkowita przez 2,5 seta a skończyło się w tie-break&#39;u. Każdy set to inna historia.Jestem ciekawy czy Polacy przejdą dziś metamorfozę od ostatniego lania bo kurs na Iran wyborny.Jak Konarski,Buszek,Śliwka czy Lemański mają ciągnąć tą reprezentacje to jestem pełen obaw...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom