>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
W takim samym składzie wygrali z nimi dwa tyg temu 3-0... Przed meczem piszcie info może ktoś skorzysta bo pod koniec meczu mało użyteczne...

P.S Australia to jednak amatorzy, zero techniki i myślenia a co dziwne nawet siły brak..
Nie, nie grali w takim samym składzie 2 tygodnie temu.. Kadra na mecz owszem może i była taka sama, ale ani Carroll, ani Roberts ani Peacock, którzy grali 2 tygodnie temu, dzisiaj nie zagrali w ogóle, mimo że w kadrze byli (oprócz Peackocka tylko).

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
aj Lopez - Zverev w 3 TB tu juz loteria beda nerwy ...
Lopez większe doświadczenie na wyższym poziomie. Moim zdaniem jeżeli zmęczenie nie przesądzi, w końcu Feliciano ma już 35 lat to powinien to wziąć. Osobiście wolę nie stawiać, bo za dużo aspektów po za sportowych decyduje

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Monaco Open - Kobiety

Karagkouni/Tsopoulou vs Basic/Matic 1 @ 2.00 Dafabet

O co chodzi z tym kursem nie wiem. Greczynki w roli doga? Chyba sobie ktoś jaja robi. Owszem grałem na Chorwatki przeciwko drewnianym Holenderkom. Tam wygrały, ale przecież to spotkanie to istna patologia z obu stron. Seryjnie tracone punkty, błędy w przyjęciu, zero organizacji. Chorwatki nie dość, że wygrały cudem to z totalnymi amatorkami. Teraz Greczynki, a to dziewczyny z dwie półki wyżej. Oglądałem urywki spotkania tej pary z pierwszej rundy i tam zrobiły szybkie 2-0. Karagkouni to dziewczyna ograna. Kilka turniejów ma u boku nie byle kogo, bo doświadczonej Arvaniti. Imprezy WT, tam nawet grała i to nie na zasadzie wszystko przegrane. Jej partnerka bez takich startów, ale widać, że ma pojęcie o grze. Będę mocno zaskoczony jeżeli tutaj Greczynki nie zwyciężą, a @ 2.00 to biorę w ciemno.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom