Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Chce ktoś iść na mecz SzwecjaAnglia a nie ma biletu?
E: Tak samo Anglia - Polska, mam po jednym bilecie na oba
Dziękuję Polskahandball za uwalenie ako @10,8
ja podawałem na początku meczu Grindavik lider ligi ???? po 7 kolejkach a goscie atakują dosyć mocno oby weszło .... człowiek mały kurs złapie z początku a potem nerówka ..
ja podawałem na początku meczu Grindavik lider ligi ???? po 7 kolejkach a goscie atakują dosyć mocno oby weszło .... człowiek mały kurs złapie z początku a potem nerówka ..
"Stanowczo" moze nie, ale najbardziej ten Dimitrov chyba ryzykowny, bo Jano ma warunki do gry na trawie. Dawno go nie widzialem, to nie wiem jak forma, zwlaszcza serwisowa. Jak cos potrenował miedzy meczykami w CS'a, to moze i sie postawi, ale powinien przegrać mimo wszystko z Dimitrovem (jeśli ten traktuje turniej poważnie of course).
Bryanów w sumie też juz od kilku lat nie gram. Od jakiegoś czasu już zdarzają im się dziwne wpadki z "leszczami".
Na jutro po lekkiej stawce, ITF Sopot: Choinski 1.45. Choinski w tym roku wygrał jeden turniej na mączce oraz ostatnio w półfinale w Czechach. Jest w ogarniu, a Ciaś dopiero wchodzi na mączkę.
Na jutro po lekkiej stawce, ITF Sopot: Choinski 1.45. Choinski w tym roku wygrał jeden turniej na mączce oraz ostatnio w półfinale w Czechach. Jest w ogarniu, a Ciaś dopiero wchodzi na mączkę.