piotrex007
Użytkownik
Bolelli S. - Sandgren T. Bolelli wygra 2:0
UMF Grindavik - Hafnarfjordur 1X
AKO: 3,42 w STS
ja podawałem na początku meczu Grindavik lider ligi ???? po 7 kolejkach a goscie atakują dosyć mocno oby weszło .... człowiek mały kurs złapie z początku a potem nerówka ..Ktoś,podawał typ na Hafnafiordur e piłkę,czemu tak wysoki kurs na Grindavik?
No,ale czemu na gości w pre było,tylko 1.60,aż taki faworyt,bo z tabeli to nie wynika,a ja nie oglądam tej ligi?ja podawałem na początku meczu Grindavik lider ligi ???? po 7 kolejkach a goscie atakują dosyć mocno oby weszło .... człowiek mały kurs złapie z początku a potem nerówka ..
A Cilic? Boisz sie Tipsiego? ???? :razz::]:grin:Panowie co myslicie o jutrzejszym tenisie:
Karlovic+Dimitrov+Berdych z Brayanami w deblu ako @2.9 STS
Większa marka w ostatnich latach :razz:No,ale czemu na gości w pre było,tylko 1.60,aż taki faworyt,bo z tabeli to nie wynika,a ja nie oglądam tej ligi?
Piłka Kurs 2.50Przypominam bo zaraz wychodzę.
Tutaj piłka ode mnie w temacie:
https://forum.bukmacherskie.com/f346/iii-liga-sezon-2016-2017-a-136431-7.html
Tutaj tenis dziś i jutro:
https://forum.bukmacherskie.com/f152/atp-tour-stuttgart-hertogenbosch-12-06-18-06-2017-a-146209-2.html#post6440103
Nie zauwazyłem po prostu Cilica hehe co sądzisz o reszcie selekcji ? czegoś bys sie stanowczo obawiał ?A Cilic? Boisz sie Tipsiego? ???? :razz::]:grin:
Większa marka w ostatnich latach :razz:
Łamali się jak baby aż w końcu Sandgren utrzymał i ugrał setaBolelli S. - Sandgren T. Bolelli wygra 2:0
"Stanowczo" moze nie, ale najbardziej ten Dimitrov chyba ryzykowny, bo Jano ma warunki do gry na trawie. Dawno go nie widzialem, to nie wiem jak forma, zwlaszcza serwisowa. Jak cos potrenował miedzy meczykami w CS'a, to moze i sie postawi, ale powinien przegrać mimo wszystko z Dimitrovem (jeśli ten traktuje turniej poważnie of course).Nie zauwazyłem po prostu Cilica hehe co sądzisz o reszcie selekcji ? czegoś bys sie stanowczo obawiał ?
Wszystko ladnie, pieknie, ale czy mecz bedzie czysty? Czy nie dojdzie do ustaFki? ITF w Sopocie, oj nie brzmi to dobrze :grin:Na jutro po lekkiej stawce, ITF Sopot: Choinski 1.45. Choinski w tym roku wygrał jeden turniej na mączce oraz ostatnio w półfinale w Czechach. Jest w ogarniu, a Ciaś dopiero wchodzi na mączkę.