Świetnie zagraliSutton,out najlepszy gracz. Mimo,że venezia cienką to ciężko będzie.
P.S. po 2.60 to próbuje Valencia.
Has nie byl nawet handicap potrzebny.Hass + 4.5 gema @ 1.95 w 5Dimes. Oboje w swoim wieku...Federer wygra to oczywiste ale nie wygra 5 gemami.
Weź wytrzeźwieje w końcu:razz: bo mnie ten czerwony kolorvsie,źle kojarzy. Bo Ci bana załatwię:]Has nie byl nawet handicap potrzebny.
Valencia już z Baskonią pokazała,że może zdobyć mistrzostwo,nawet z kontuzjami w składzie.Real tragedia..Ja też sobie ich chyba odpuszczę w meczu nr 4. Jak się oglądało ostatnio finały NBA i teraz ten finał najlepszej niby ligi w Europie to się człowiek zastanawia czy to aby ta sama dyscyplina...
Valencia to od lat mocna drużyna.To nie ulega wątpliwości,że są w stanie to wygrać ale dziś to bardziej zasługa Realu, który gra kaszanę.Nie mają za bardzo pomysłu na grę i brakuje im Rodriqueza.On był świetnym uzupełnieniem Lulla.Valencia nic wielkiego nie grała, po prostu Real żenująco słaby.Valencia już z Baskonią pokazała,że może zdobyć mistrzostwo,nawet z kontuzjami w składzie.
Dokładnie to samo miałem napisać,Lull jest tu zamęczany,gra po 40 min. Dziś go dobrze izolowali i poszło.Valencia to od lat mocna drużyna.To nie ulega wątpliwości,że są w stanie to wygrać ale dziś to bardziej zasługa Realu, który gra kaszanę.Nie mają za bardzo pomysłu na grę i brakuje im Rodriqueza.On był świetnym uzupełnieniem Lulla.Valencia nic wielkiego nie grała, po prostu Real żenująco słaby.
Bo cza było remis grać:razz: szkoda,że tylko za 20e.ale frajerzy w reczna , sami sobie winni jak sie nie rzuca sam na sam na +3 to sie remisuje .