>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
F 129

fascio

Użytkownik
Cały czas wierzę, że Real może to wygrać ale mega ciężko będzie
eee. Nie no dobra już nie wygrają... Masakra co oni rzucają.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Real tragedia..Ja też sobie ich chyba odpuszczę w meczu nr 4. Jak się oglądało ostatnio finały NBA i teraz ten finał najlepszej niby ligi w Europie to się człowiek zastanawia czy to aby ta sama dyscyplina...

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Real tragedia..Ja też sobie ich chyba odpuszczę w meczu nr 4. Jak się oglądało ostatnio finały NBA i teraz ten finał najlepszej niby ligi w Europie to się człowiek zastanawia czy to aby ta sama dyscyplina...
Valencia już z Baskonią pokazała,że może zdobyć mistrzostwo,nawet z kontuzjami w składzie.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Valencia już z Baskonią pokazała,że może zdobyć mistrzostwo,nawet z kontuzjami w składzie.
Valencia to od lat mocna drużyna.To nie ulega wątpliwości,że są w stanie to wygrać ale dziś to bardziej zasługa Realu, który gra kaszanę.Nie mają za bardzo pomysłu na grę i brakuje im Rodriqueza.On był świetnym uzupełnieniem Lulla.Valencia nic wielkiego nie grała, po prostu Real żenująco słaby.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Co za lebiody w ta reczna graja. Jak rzucali to rzucali. Na koniec nawet rzucic nie umieli i over o jedna bramke niema wszedl......

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Valencia to od lat mocna drużyna.To nie ulega wątpliwości,że są w stanie to wygrać ale dziś to bardziej zasługa Realu, który gra kaszanę.Nie mają za bardzo pomysłu na grę i brakuje im Rodriqueza.On był świetnym uzupełnieniem Lulla.Valencia nic wielkiego nie grała, po prostu Real żenująco słaby.
Dokładnie to samo miałem napisać,Lull jest tu zamęczany,gra po 40 min. Dziś go dobrze izolowali i poszło.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom