Z 3-0 (do 70 minuty) na 4-5, gdzie 89 minucie mieli 4-3 to nie mógł być przypadek ????http://www.jagiellonia.pl/aktualnosci/czytaj,19569,iii-liga-kuriozalny-spadek-rezerw.html
Czyli w moim mieście na następny sezon zagoszczą rezerwy.. :v
Łamak! ????Z 3-0 (do 70 minuty) na 4-5, gdzie 89 minucie mieli 4-3 to nie mógł być przypadek ????
Podobno rozważają likwidacje rezerw. Możliwe że spadek ich uratuje.http://www.jagiellonia.pl/aktualnosci/czytaj,19569,iii-liga-kuriozalny-spadek-rezerw.html
Czyli w moim mieście na następny sezon zagoszczą rezerwy.. :v
Sutton,out najlepszy gracz. Mimo,że venezia cienką to ciężko będzie.Trento dzisiaj w pełnym składzie? Warto ich grać po 1.70?
Rezerwy jednak mimo wszystko potrzebne moim zdaniem Perspektywiczni juniorzy złapią więcej doświadczenia przeciw starszym niż w CLJPodobno rozważają likwidacje rezerw. Możliwe że spadek ich uratuje.
Dzięki!Sutton,out najlepszy gracz. Mimo,że venezia cienką to ciężko będzie.
P.S. po 2.60 to próbuje Valencia.
Ma ktoś namiar na stronke gdzie mozna wynik na live sledzic?
Koszt utrzymania rezerw to milion złotych. Ostatni sezon pokazał że zawodnicy tam grający pewnego poziomu nie przeskoczą. Ja bym bardziej pod uwagę brał to że mogą tam grać zawodnicy po kontuzjach, czy też z pierwszej drużyny którzy w danej kolejce nie zagrali w Ekstraklasie.Rezerwy jednak mimo wszystko potrzebne moim zdaniem Perspektywiczni juniorzy złapią więcej doświadczenia przeciw starszym niż w CLJ
np sts 12:15 jestMa ktoś namiar na stronke gdzie mozna wynik na live sledzic?
Dzięki kolego:grin:np sts 12:15 jest
Nie wiem czy to dobrze, że ci podałem bo widzę, że mocno dostają po co masz się denerwować ????Dzięki kolego:grin:
Pierwszy set naNie wiem czy to dobrze, że ci podałem bo widzę, że mocno dostają po co masz się denerwować ????
Jest tam wszystko ze soortu czy tylko siatkowka?Najlepsze wyjście aby śledzić chociażby ten turniej w Hadze (mowa o plażówce) to apka SportZone. W Holandii gramy na trzech boiskach( główne na otwartym powietrzu) + 2 i 3 w hali i tam mamy stream do wszystkich trzech boisk. Zatem można w pełnym komforcie śledzić cały turniej od A do Z.