>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Jak ktoś serio myśli, że taki Fedex czy nawet Mahut odpuścili mecz i zarobili się u buka to ????
To co ? Chłopie jeszcze wiele musisz się nauczyć. Czy zagrali u buka czy opuścili z innego powodu to wielki **** e dupe takim grajkom.

drexler 570

drexler

Użytkownik
ja własnie ogladałem 3 set i widziałem jak Mahut wywalał mega proste piłki w out Benek grał naprawde przecietnie a Mahut musiał zagrac 2 poziomy ponizej tego co potrasfi grac na trawie. ja nie wiem dlaczego ludzie sie tak bardzo boją przyznac ze cos mogło byc ustawione. przeceiz takich meczy jest mnostwo
W trzecim secie to był już mocno zdenerwowany i zesrany i to tez właśnie pokazywało,że mu zależało.I to jak się cieszył i oddychał z ulgą jak wygrywał ważne piłki czy bronił break-pointów.Jest dużo kręconych meczy ale imo nie ten.Benek niejednemu faworytowi napsuł krwi w przeszłości, nawet na ostatnim RG gdyby grano do dwóch wygranych setów to wywaliłby z turnieju tez swojego rodaka faworyzowanego Pouilla.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Da sie teraz sprawdzic kursy na zwyciezce w Sturgarcie czy dopiero jutro rano ? Interesuje mnie kursiwo na Dimitrova na ten moment.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Da sie teraz sprawdzic kursy na zwyciezce w Sturgarcie czy dopiero jutro rano ? Interesuje mnie kursiwo na Dimitrova na ten moment.
wazniejsze jest sprawdzenie czy Dimitov to nie jest ziomek Janowicza , bo moze w CS razem graja itp ???? moze Dimitrov odda mecz swojemu ziomkowi :cool:

drexler 570

drexler

Użytkownik
Poczekaj do jutra by zobaczyć czy przejdzie Janowicza i ewentualnie wtedy bombarduj bo wcale nie jest dla mnie oczywiste czy ogra Jurka.Jurek na pewno się go nie przestraszy i będzie wyrównany mecz.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Drexler ja nie wierze w te nbajki o tzw zdenerwowaniu czy mowiac kolokwialnym jezykiem &#39;Zes*aniu&#39;. Mahut 3 razy wygrał ten turniej to pownien czuc sie jak w domu . Mahut nie jest typem ktory sie denerwuje przypomnij sobie ten najdłuzszy mecz z Isnerem na wimbledonie.. trzeba miec mega psyche zeby tak długo grac z Isnerem zab zab. Mysle ze oni czesto odwalają teatrzyk ze niby komua tak nagle przestaje isc tzn rozni zawodnicy w rozny sposob pokazują jak to sie denerwują itp

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
To co ? Chłopie jeszcze wiele musisz się nauczyć. Czy zagrali u buka czy opuścili z innego powodu to wielki **** e dupe takim grajkom.
Czego mam się nauczyć? W dziale ATP jasno i czytelnie pisaliśmy, że Fed może puścić mecz ziomkowi, ale jak ktoś ładował Rogera po @1,07 to pozdro, faktycznie muszę się jeszcze wiele nauczyć.

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
A ja powiem z ręką na sercu. Wracam z pracy widzę 6:2 dla Fedexa. Myślę: no ku*wa eksperci forumowi ???? Nie miejcie mi tego za złe, szanuję Wasze typy i kłaniam się w pas ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Drexler ja nie wierze w te nbajki o tzw zdenerwowaniu czy mowiac kolokwialnym jezykiem &#39;Zes*aniu&#39;. Mahut 3 razy wygrał ten turniej to pownien czuc sie jak w domu . Mahut nie jest typem ktory sie denerwuje przypomnij sobie ten najdłuzszy mecz z Isnerem na wimbledonie.. trzeba miec mega psyche zeby tak długo grac z Isnerem zab zab. Mysle ze oni czesto odwalają teatrzyk ze niby komua tak nagle przestaje isc tzn rozni zawodnicy w rozny sposob pokazują jak to sie denerwują itp
Siedzę w sporcie całe życie i potrafię odróżnić mecz w którym komuś zależy a kto olewa mecz.Takie jest moje zdanie na temat tego meczu a jak ktoś wtopił to zawsze będzie widział spisek czy ustawkę. Mahut to żaden wielki zawodnik a granie go na zasadzie bo on zawsze dobrze tam grał jest śmieszne.To jest grajek którego każdy zawodnik z szerokiej czołówki w miarę grający na trawie może ograć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom