>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Ma ktoś przemyślenia na temat meczu Realu z Valencją w finale ACB? Kusi kurs na Real ponad 1,8 ale łatwo nie będą mieli, over tez może być ciężki do zrobienia mimo,że Real z nimi zawsze dużo rzucał a undera raczej nie gram jak mecz oglądam bo psuje przyjemność oglądania.Tak na siłę coś chce wymyślić bo mecz w tv i szykuje się dobre widowisko.Tak się jeszcze nad overem 82,5 Realu zastanawiam.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Ma ktoś przemyślenia na temat meczu Realu z Valencją w finale ACB? Kusi kurs na Real ponad 1,8 ale łatwo nie będą mieli, over tez może być ciężki do zrobienia mimo,że Real z nimi zawsze dużo rzucał a undera raczej nie gram jak mecz oglądam bo psuje przyjemność oglądania.Tak na siłę coś chce wymyślić bo mecz w tv i szykuje się dobre widowisko.
ja gram Real, jeden mecz w Valencii muszą wziąć, jak dla mnie to skończy się 4:1

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Ma ktoś przemyślenia na temat meczu Realu z Valencją w finale ACB? Kusi kurs na Real ponad 1,8 ale łatwo nie będą mieli, over tez może być ciężki do zrobienia mimo,że Real z nimi zawsze dużo rzucał a undera raczej nie gram jak mecz oglądam bo psuje przyjemność oglądania.Tak na siłę coś chce wymyślić bo mecz w tv i szykuje się dobre widowisko.Tak się jeszcze nad overem 82,5 Realu zastanawiam.
Over Llulla?

drexler 570

drexler

Użytkownik
ja gram Real, jeden mecz w Valencii muszą wziąć, jak dla mnie to skończy się 4:1
Chyba to dobry pomysł, najwyżej progresją zagrać jak dziś nie wygrają. Gdybym miał możliwość to bym zagrał over Llulla bo pewnie dziś podrażniony będzie szalał.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom