ja gram Real, jeden mecz w Valencii muszą wziąć, jak dla mnie to skończy się 4:1Ma ktoś przemyślenia na temat meczu Realu z Valencją w finale ACB? Kusi kurs na Real ponad 1,8 ale łatwo nie będą mieli, over tez może być ciężki do zrobienia mimo,że Real z nimi zawsze dużo rzucał a undera raczej nie gram jak mecz oglądam bo psuje przyjemność oglądania.Tak na siłę coś chce wymyślić bo mecz w tv i szykuje się dobre widowisko.
Over Llulla?Ma ktoś przemyślenia na temat meczu Realu z Valencją w finale ACB? Kusi kurs na Real ponad 1,8 ale łatwo nie będą mieli, over tez może być ciężki do zrobienia mimo,że Real z nimi zawsze dużo rzucał a undera raczej nie gram jak mecz oglądam bo psuje przyjemność oglądania.Tak na siłę coś chce wymyślić bo mecz w tv i szykuje się dobre widowisko.Tak się jeszcze nad overem 82,5 Realu zastanawiam.
Chyba to dobry pomysł, najwyżej progresją zagrać jak dziś nie wygrają. Gdybym miał możliwość to bym zagrał over Llulla bo pewnie dziś podrażniony będzie szalał.ja gram Real, jeden mecz w Valencii muszą wziąć, jak dla mnie to skończy się 4:1
2,11 na 1xbet
O, nie zauważyłem. O tym samym widzę pomyśleliśmyOver Llulla?
Struff w TB nie lepszyPouille kolejny parodysta.
Struff win 2 set @1.90 bet365
Wysoki, jak grać to obniżone linie, maks 160 za 1,7.Over 164.5 @2.00 w STS ciekawie wygląda ale jak to widzicie panowie? Mówię o meczu Realu z Valencia oczywiście.
No nic to będę czekał na live jak się sytuacja potoczy.Wysoki, jak grać to obniżone linie, maks 160 za 1,7.