D 570 duff999 Użytkownik Czerwiec 14, 2017 #4301 No i graj turnieje na trawie... loteria Kliknij aby rozwinąć... Najlepsze turnieje do grania. Overy w dobrze dobranych meczach i $. Nie ma lepszego momentu w sezonie.
No i graj turnieje na trawie... loteria Kliknij aby rozwinąć... Najlepsze turnieje do grania. Overy w dobrze dobranych meczach i $. Nie ma lepszego momentu w sezonie.
94,9K slomiany400 Użytkownik Czerwiec 14, 2017 #4302 co za wymiana przy meczowej struffa hahahaha!!!! D:
626,9K adik1992 Moderator Członek Załogi Czerwiec 14, 2017 #4303 Co Lukas obronił meczową!!!!!!!!!!!!
S 17 szypul Użytkownik Czerwiec 14, 2017 #4305 Co sie dzieje w turcji w finale kosza? Pusty trybuny a niby jeszcze graja
A 498 adziu32 Użytkownik Czerwiec 14, 2017 #4306 Puj jakim cudem dobiegl do tamtej pilki i wygral wymiane.. Struff to pozostanie gownem psychicznym do konca karieru
Puj jakim cudem dobiegl do tamtej pilki i wygral wymiane.. Struff to pozostanie gownem psychicznym do konca karieru
626,9K adik1992 Moderator Członek Załogi Czerwiec 14, 2017 #4308 Co sie dzieje w turcji w finale kosza? Pusty trybuny a niby jeszcze graja Kliknij aby rozwinąć... Jakaś zadyma była bo sedziowie i zawodnicy fener do szatni uciekali i czekali chyba aż kibice opuszczą trybuny, jak zwykle tureckie bydło
Co sie dzieje w turcji w finale kosza? Pusty trybuny a niby jeszcze graja Kliknij aby rozwinąć... Jakaś zadyma była bo sedziowie i zawodnicy fener do szatni uciekali i czekali chyba aż kibice opuszczą trybuny, jak zwykle tureckie bydło
5,7K tomek80 Użytkownik Czerwiec 14, 2017 #4310 Co sie dzieje w turcji w finale kosza? Pusty trybuny a niby jeszcze graja Kliknij aby rozwinąć... Rozpierducha.
Co sie dzieje w turcji w finale kosza? Pusty trybuny a niby jeszcze graja Kliknij aby rozwinąć... Rozpierducha.
7,8K dspk666 Użytkownik Czerwiec 14, 2017 #4311 Polaczki tak dobrze w ręczną czy Serbowie słabo? Kliknij aby rozwinąć... troche szacunku ????
30,1K rogerfede93 Użytkownik Czerwiec 14, 2017 #4313 Siatkówka plażowa - Haga - Mężczyźni Capogrosso/Azaad vs Giginoglu/Urlu 1 @ 1.85 Dafabet Kliknij aby rozwinąć... Wygrany mecz przegrali. Szkoda, bo TB to była formalność, ale zjebali to koncertowo.
Siatkówka plażowa - Haga - Mężczyźni Capogrosso/Azaad vs Giginoglu/Urlu 1 @ 1.85 Dafabet Kliknij aby rozwinąć... Wygrany mecz przegrali. Szkoda, bo TB to była formalność, ale zjebali to koncertowo.
B 29 bungar Użytkownik Czerwiec 14, 2017 #4317 Jak obstawiłem zwycięzce w kosza na forbecie i jest dogrywka teraz, to zakład przegrany czy liczy sie wraz z dogrywką ?
Jak obstawiłem zwycięzce w kosza na forbecie i jest dogrywka teraz, to zakład przegrany czy liczy sie wraz z dogrywką ?
5,7K tomek80 Użytkownik Czerwiec 14, 2017 #4318 Jak obstawiłem zwycięzce w kosza na forbecie i jest dogrywka teraz, to zakład przegrany czy liczy sie wraz z dogrywką ? Kliknij aby rozwinąć... 365 liczy z dogrywka,a inne nie wiem
Jak obstawiłem zwycięzce w kosza na forbecie i jest dogrywka teraz, to zakład przegrany czy liczy sie wraz z dogrywką ? Kliknij aby rozwinąć... 365 liczy z dogrywka,a inne nie wiem
719 5567 Użytkownik Czerwiec 14, 2017 #4319 Bogdanovic co robi... Niech on juz idzie do NBA, bo sie marnuje u tych ciapatych. Przejął mecz chłop :razz:
Bogdanovic co robi... Niech on juz idzie do NBA, bo sie marnuje u tych ciapatych. Przejął mecz chłop :razz: