kwinto
Użytkownik
To co ? Chłopie jeszcze wiele musisz się nauczyć. Czy zagrali u buka czy opuścili z innego powodu to wielki **** e dupe takim grajkom.Jak ktoś serio myśli, że taki Fedex czy nawet Mahut odpuścili mecz i zarobili się u buka to ????
To co ? Chłopie jeszcze wiele musisz się nauczyć. Czy zagrali u buka czy opuścili z innego powodu to wielki **** e dupe takim grajkom.Jak ktoś serio myśli, że taki Fedex czy nawet Mahut odpuścili mecz i zarobili się u buka to ????
W trzecim secie to był już mocno zdenerwowany i zesrany i to tez właśnie pokazywało,że mu zależało.I to jak się cieszył i oddychał z ulgą jak wygrywał ważne piłki czy bronił break-pointów.Jest dużo kręconych meczy ale imo nie ten.Benek niejednemu faworytowi napsuł krwi w przeszłości, nawet na ostatnim RG gdyby grano do dwóch wygranych setów to wywaliłby z turnieju tez swojego rodaka faworyzowanego Pouilla.ja własnie ogladałem 3 set i widziałem jak Mahut wywalał mega proste piłki w out Benek grał naprawde przecietnie a Mahut musiał zagrac 2 poziomy ponizej tego co potrasfi grac na trawie. ja nie wiem dlaczego ludzie sie tak bardzo boją przyznac ze cos mogło byc ustawione. przeceiz takich meczy jest mnostwo
wazniejsze jest sprawdzenie czy Dimitov to nie jest ziomek Janowicza , bo moze w CS razem graja itp ???? moze Dimitrov odda mecz swojemu ziomkowiDa sie teraz sprawdzic kursy na zwyciezce w Sturgarcie czy dopiero jutro rano ? Interesuje mnie kursiwo na Dimitrova na ten moment.
Poczekaj do jutra by zobaczyć czy przejdzie Janowicza i ewentualnie wtedy bombarduj bo wcale nie jest dla mnie oczywiste czy ogra Jurka.Jurek na pewno się go nie przestraszy i będzie wyrównany mecz.Da sie teraz sprawdzic kursy na zwyciezce w Sturgarcie czy dopiero jutro rano ? Interesuje mnie kursiwo na Dimitrova na ten moment.
Czego mam się nauczyć? W dziale ATP jasno i czytelnie pisaliśmy, że Fed może puścić mecz ziomkowi, ale jak ktoś ładował Rogera po @1,07 to pozdro, faktycznie muszę się jeszcze wiele nauczyć.To co ? Chłopie jeszcze wiele musisz się nauczyć. Czy zagrali u buka czy opuścili z innego powodu to wielki **** e dupe takim grajkom.
Siedzę w sporcie całe życie i potrafię odróżnić mecz w którym komuś zależy a kto olewa mecz.Takie jest moje zdanie na temat tego meczu a jak ktoś wtopił to zawsze będzie widział spisek czy ustawkę. Mahut to żaden wielki zawodnik a granie go na zasadzie bo on zawsze dobrze tam grał jest śmieszne.To jest grajek którego każdy zawodnik z szerokiej czołówki w miarę grający na trawie może ograć.Drexler ja nie wierze w te nbajki o tzw zdenerwowaniu czy mowiac kolokwialnym jezykiem 'Zes*aniu'. Mahut 3 razy wygrał ten turniej to pownien czuc sie jak w domu . Mahut nie jest typem ktory sie denerwuje przypomnij sobie ten najdłuzszy mecz z Isnerem na wimbledonie.. trzeba miec mega psyche zeby tak długo grac z Isnerem zab zab. Mysle ze oni czesto odwalają teatrzyk ze niby komua tak nagle przestaje isc tzn rozni zawodnicy w rozny sposob pokazują jak to sie denerwują itp
Poszła reputa, bo podebrałem Coco/KnollWczorajsze typy wjechały łatwo i przyjemnie nahttps://forum.bukmacherskie.com/f15/koksuu-typuje-146024.html#post6439743
Na jutro stawiam koleje dwa kuponiki Powodzenia! ????
Tłumaczył się tym, że się nie wyspało co tam kyrgios strzelił focha?