>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
to jest piekne jak cały dzien wygrywaja dogi a pod koniec dnia grają dwa najwieksze pewniaki dni i wtapiają;) chodzi mi o Fedexa i Mahuta.. co za piekny zbieg okolicznosci chyba Federer serio oszczedza siły bezwzglednie na wimbledon

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
nie wiem czy ktos oglada wypowiedz Tommegio Hassa po meczu nie widac po nim radosci wogóle wyglada na przestraszonego dla mnie mysle ze po prostu wiedział ze wygra i wie ze nie wygrał z normalnym federerem

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Federer przegral i jeszcze smieje sie ???? pewnie w szatni zaspiewa &#39;&#39;oczy zielone&#39;&#39; , a potem sprawdzi stan konta - po 1 secie na zwyciestwo Haasa byl kurs 45

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
haha no i Mahut lecii;) ja nie moge jest takie stare powiedzenie po angielsku sie mowi .. House always wins;) dla mnie to strasznie załosne ze oni tak perfidnie to robia na takim szczeblu i tak utytuowani tenisisci

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
dokładnie mysle ze jakby zebrac kase z całego swiata która była we wszystkich bukach na federera to byłoby kilkadzisiat milionow lekko i drugie tyle na Mahuta;)

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
jedna sensacja może ustawiona, może nie - nie ma co polemizować - w Stuttgarcie jest, ale że Mahut popłynie z Benkiem w Den Bosch w 2 rundzie O_O

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom