ile za Home Run Aarona Judge z NYY?@Up, w 5Dimes sa zaklady czy gosci u bedzie mial Home run czy nie ale nie wiem czy o to Ci chodzi.Mowa oczywiscie o pre.Kursy zacne z tego co widze. Podaj jakis przyklad z meczow co beda za 10 min, to sprawdze czy jest zaklad.
NYY z CWS graja za 10 min.
Ja gram no gospodarzy w Portoryko,w pre wyszedl no kurs 2.@Up, w 5Dimes sa zaklady czy gosci u bedzie mial Home run czy nie ale nie wiem czy o to Ci chodzi.Mowa oczywiscie o pre.Kursy zacne z tego co widze. Podaj jakis przyklad z meczow co beda za 10 min, to sprawdze czy jest zaklad.
NYY z CWS graja za 10 min.
W Argentynie,powyzej 0.5 bramki,kurs 2,20
Za drobne.
możesz dla funu spróbować za drobne, gość ma 26 HR w tym sezonie, a w Chicago wystawiają miotacza pierwszy raz w sezonie3.35 na Tak
1.339 ze Nie
ryzykownie, ostatnio z dogrywka rzucili 257, ale trzymam kciuki bo to under!. Po drugie jest ryzyko jest zabawa!San Germain - under 183,5 => stała stawka =)
Będą zwalniać według mnie. ławka w Fajardo to śmiech na sali. =) Poszło za 1,5 stawki łącznie na dwóch liniach.ryzykownie, ostatnio z dogrywka rzucili 257, ale trzymam kciuki bo to under!. Po drugie jest ryzyko jest zabawa!
Ten San German to nas jeszcze potopi...Będą zwalniać według mnie. ławka w Fajardo to śmiech na sali. =) Poszło za 1,5 stawki łącznie na dwóch liniach.
No tam idą czasami grubo,jest z czego Under zrobić.@Tomek, w Dominikanie 190 i 200 linie...gdzieTy chciales mnie zaprowadzic
Hm... szukam właśnie streama do tego. W sumie byłoby na styk, jeno mają gospodarze mają fatalną skuteczność na trójkach. Under idzie jednakże w miarę dobrą stronę - na początku drugiej kwarty zwolnili grę i powinno tak już zostać do końca meczu o ile albo goście odjadą i będzie ślisko, albo gospodarze przegonią i powinno wejść raczej luźno.Ten San German to nas jeszcze potopi...
Jaki overek Twoim zdaniem nadaje się tam do gry?Nie pamiętam jakie na Dominikanie,ale jak masz Kolumbie,to ja czaje się na Over Aguilas -Piratas.
Kurde mam zagwozdke czy brać,bo już linię poleciały ostro,ale nie wiem czy się wczoraj nie wystrzelali,a drugibraz tak overovo już nie będzie.Jaki overek Twoim zdaniem nadaje się tam do gry?