>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Dobry wieczór! =)
Plan na nockę:
San Germain =&gt; pograny ok. 22 po 1,45 win, będę polował też na handi do ok. -4,5/5
Do tego jeśli nastukają mocno w pierwszych minutach to underek od 180 wzwyż. Fajardo dzisiaj rezerwami - oszczędzają się przed PO =) Powinni ogarnąć =)

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
@Up, w 5Dimes sa zaklady czy gosci u bedzie mial Home run czy nie ale nie wiem czy o to Ci chodzi.Mowa oczywiscie o pre.Kursy zacne z tego co widze. Podaj jakis przyklad z meczow co beda za 10 min, to sprawdze czy jest zaklad.

NYY z CWS graja za 10 min.
ile za Home Run Aarona Judge z NYY?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
@Up, w 5Dimes sa zaklady czy gosci u bedzie mial Home run czy nie ale nie wiem czy o to Ci chodzi.Mowa oczywiscie o pre.Kursy zacne z tego co widze. Podaj jakis przyklad z meczow co beda za 10 min, to sprawdze czy jest zaklad.
NYY z CWS graja za 10 min.
Ja gram no gospodarzy w Portoryko,w pre wyszedl no kurs 2.
Arecibo
San German.
Polecam.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
ryzykownie, ostatnio z dogrywka rzucili 257, ale trzymam kciuki bo to under!. Po drugie jest ryzyko jest zabawa!:p
Będą zwalniać według mnie. ławka w Fajardo to śmiech na sali. =) Poszło za 1,5 stawki łącznie na dwóch liniach.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
bez sensu tych orioles dziś zagrałem, baty okrutne dostają, miałem grać Metsów ale się rzuciłem na wysoki kurs jak świnia na obierki ????

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Ten San German to nas jeszcze potopi...
Hm... szukam właśnie streama do tego. W sumie byłoby na styk, jeno mają gospodarze mają fatalną skuteczność na trójkach. Under idzie jednakże w miarę dobrą stronę - na początku drugiej kwarty zwolnili grę i powinno tak już zostać do końca meczu o ile albo goście odjadą i będzie ślisko, albo gospodarze przegonią i powinno wejść raczej luźno.
EDIT
Wiecie może jakie były linie u/o na pre w Dominikanie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom