>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Życie mnie nauczyło,że jak mam pograne za większą stawkę,a stracę tylko pare zł, to zamykam.
Grasz koszykówkę,sam wiesz co sie wyrabia w końcówkach.
ok, ja baaardzo rzadko zamykam, być może za rzadko ???? i kilka razy d$#a mocno bolała

a tego trolla lalusa lepiej ignorowac

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Ale się wyrabia tutaj ???? Dawalibyście dobre bety pre co tam gracie a nie zamykacie zza firany i zarobieni ????

L 234

lalus85

Użytkownik
Bajkopisarza wam wykrylem w 5min ... koles 2 razy na klamstwie zlapany w 2 postach . Niech sobie stawia ile chce i co chce , ale po co bzdury pieprzy
A teraz zedytowal na 4 polskie dniowki , no dobra juz nawet tego nie komentuje

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Przeczytaj co gosciu napisal : ,,gram za srednia narodowa + , czyli zakladasz ,ze postawil 1000euro , i zamyka zaklad ze strata 5 euro , wiec albo klamie co do stawki , albo klamie ,ze zamknal bo bet sobie minimum 3,2% bierze nawet przy ,,wygranych&quot; zakladach jak zamykasz wczesniej . Wiec niech kolega tomek sie obudzi
Klękajcie narody.
Co ty pieprzysz :]

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Bajkopisarza wam wykrylem w 5min ... koles 2 razy na klamstwie zlapany w 2 postach . Niech sobie stawia ile chce i co chce , ale po co bzdury pieprzy

Nie rób że mnie idioty, myślę,że jest wielu userow,którzy potwierdzą,że nic nie edytowalem.

Otrzymane punkty reputacji: +2
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik

człowieku nieistotne jest to czy zamyka czy nie, czy stawia 5 euro czy 50000 euro czy wgl nic nie stawia. Istotne jest to, że kolega Tomek80 ma okrutnie dobrą skuteczność jeśli chodzi o typy. Co nie zagram od Niego to 8 na 10 wchodzi, więc dla Niego wielka 5, a jak się obchodzi ze swoim $$ to jego prywatna sprawa.

Otrzymane punkty reputacji: +14
L 234

lalus85

Użytkownik
człowieku nieistotne jest to czy zamyka czy nie, czy stawia 5 euro czy 50000 euro czy wgl nic nie stawia. Istotne jest to, że kolega Tomek80 ma okrutnie dobrą skuteczność jeśli chodzi o typy. Co nie zagram od Niego to 8 na 10 wchodzi, więc dla Niego wielka 5, a jak się obchodzi ze swoim $$ to jego prywatna sprawa.
ale ja to juz napisalem kilka postow wczesniej . niech sobie stawia , podaje , robi co chce , tylko niech sam sie nie oklamuje bo i po co i na co. Po uj drazyc temat

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Nie rób że mnie idioty, myślę,że jest wielu userow,którzy potwierdzą,że nic nie edytowalem.
Tomek zignoruj, szkoda czasu na tego trolla. Jak wszyscy będziemy go ignorować, to albo mu się znudzi, albo jego posty będą bez historii przechodzić.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
nowikjr dobrze podsumował, co prawda ja raczej nie gram kosza live i bardzo rzadko korzystam z typów innych, ale jak patrzę co tam wrzucacie to Tomek80 ogarnia temat, tyle

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Nie tłumacz mu:] zaraz będzie rozliczał te undery.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Siemandero! Po popnocy a wiec nocna sesja koszykowki uznaje za otwarta!. Jakies meczyki rozwazacie?:p Wczorajszy plus poszedl na pokrycie tenisowej glupoty...Barthel 2:3, 40:15,i nie ogarnac. Ale trudno, lekcja wyciagnieta.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
wklej print screena lepiej jak to zamknales zaklad , a nie szczekasz jeszcze i sie temat skonczy :cool:

Tak myslalem ,ze to zbyt skomplikowane jest
Dobrze myślałeś.
Cieszy mnie,że typ wszedł,bo wrzucam swoje typy zebybi inni zarobili, to dla mnie najwazniejsze a co ty o tym myślisz,mam w d...
P.S. dostałem ostrzeżenie,a zaraz może i bana.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom