>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
L 234

lalus85

Użytkownik
Przestań płakać przecież przez pół roku gry u bukmachera potrafisz na mieszkanie zarobić
ja nie placze , tylko jestem zniesmaczony tym ,ze nie ma juz sportu i coraz trudniej cokolwiek obstawic bo co 3 mecz jest ustawiany , w tenisa jeszcze rozumiem , ale koszykowke, badmintona czy plazowke to juz raczej dziwne jest

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Boris Yeltsin Cup Women
Turcja - Serbia over 3.5s @2.10 iforBet
Jak dla mnie bomba. Wiadomo, że Serbki faworytki ale to są kobiety, kurs adekwatny do ryzyka a wydaje mi się, że Turczynki spokojnie powalczą przynajmniej w jednym secie.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
ja nie placze , tylko jestem zniesmaczony tym ,ze nie ma juz sportu i coraz trudniej cokolwiek obstawic bo co 3 mecz jest ustawiany , w tenisa jeszcze rozumiem , ale koszykowke, badmintona czy plazowke to juz raczej dziwne jest
Tutaj większość szuka dziury w całym jak coś nie wejdzie. Tylko nieliczni potrafią przyjąć porażkę na klatę. Obstawia się to o czym się ma jakieś pojęcie a nie turnieje badmintona czy koszykówkę z Hongkongu (

L 234

lalus85

Użytkownik
Tutaj większość szuka dziury w całym jak coś nie wejdzie. Tylko nieliczni potrafią przyjąć porażkę na klatę. Obstawia się to o czym się ma jakieś pojęcie a nie turnieje badmintona czy koszykówkę z Hongkongu (
Ja badmintona stawiam od czasow jak Ty jeszcze do gimnazjum chodziles , wiec jestem dosyc na bieżąco z tematem . Nie obstawia sie popularnych sportow , tylko te o ktorych traderzy maja najmniejsze pojecie . JEszcze nikt sie na pilce noznej czy tenisie w historii bukmacherki nie dorobil

D 0

dutra

Gość
Co za różnica jaki sport, proceder ten sam. Dziwić się że w w plażowce a w tenisie rozumieć? xD

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Decydującą runda kwalifikacji mężczyzn jest do 3setów wygranych? Od siebie polecam Seppi abot over 21,5 @1,75 i Egipt +1,5 seta po 2,25

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom