Aktywni, zdrowi ludzie, czerpiący z życia radość, na pewno nie sfrustrowani hazardziści siedzący na fb.com ???? Uwierz - da się i w takim klimacie Ale niektórzy pocą się wychodząc do sklepu 200mCzłowieku tam jest odczuwalna temp 40 i 84% wilgotność. Kto biega maratony w takim klimacie. Weź się zastanów. hahah pewnie bagieta
a jednaak wygraly 1 seta...PŁACZKUPobrałem oczywiście Fendrick/Carico od Rogera i zaczęły od... 0:5 hehe. Standard, a ja dalej glupi że biorę typy od tego gościa
Pobrałem oczywiście Fendrick/Carico od Rogera i zaczęły od... 0:5 hehe. Standard, a ja dalej glupi że biorę typy od tego gościa
Myślę, że dużo się nie pomyliłeś. +/- 5 latJuż ***** przegrałeś? Przestań grać moje typy i gra swoje, bo tylko płacz i ***** płacz jak 10-latek
Dzieki temu mogles sie nauczyc jak sie typuje przynajmniej , bo braki masz totalne i tylko po statystykach lecisz jak mały dzieciak ...Dzięki Bogu,może przestaniesz płakać.
Daj w końcu jakiś typ ? Bo twoje litanieie,nic tu nie wnoszą.Dzieki temu mogles sie nauczyc jak sie typuje przynajmniej , bo braki masz totalne i tylko po statystykach lecisz jak mały dzieciak ...
Internet nie ma narodowości! Precz z komuną!lol
Tomek - statystycznie najlepszy typujący po statystykach w polskim internecie
Poczytaj a znajdziesz . A jak nie to do piaskownicy babki lepic , a nie wirtualne bety stawiasz i zamykasz hahaha rownie wirtualnie , albo lepiej - naucz sie print screeny robic hahahDaj w końcu jakiś typ ? Bo twoje litanieie,nic tu nie wnoszą.
Trolu jaskiniowy podajesz typy na under,a za chwilę piszesz,że grasz over, o rozliczaniu też nie pamiętasz.Poczytaj a znajdziesz . A jak nie to do piaskownicy babki lepic , a nie wirtualne bety stawiasz i zamykasz hahaha rownie wirtualnie
Wklej Cie prosze print screena z wczoraj , albo zamilcz na wieki bo sie tylko osmieszasz bezczelnie . Albo miej godnosc i podaj typ , ale mi nie pisz , ze zamknales czy stawke sobie wyolbrzymiaj bo zachowujesz sie jak typowy gimbTrolu jaskiniowy podajesz typy na under,a za chwilę piszesz,że grasz over, o rozliczaniu też nie pamiętasz.