>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Człowieku tam jest odczuwalna temp 40 i 84% wilgotność. Kto biega maratony w takim klimacie. Weź się zastanów. hahah pewnie bagieta
Aktywni, zdrowi ludzie, czerpiący z życia radość, na pewno nie sfrustrowani hazardziści siedzący na fb.com ???? Uwierz - da się i w takim klimacie ;) Ale niektórzy pocą się wychodząc do sklepu 200m ;)

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Ale jesli o temperature chodzi to po czesci racja. Jest potezna roznica miedzy 40 stopni i 30% wilgotnosci a 40 stopni i 84 wilgotnosci. Organizm nie oddaje ciepla i mozna sie zajechac, szczegolnie taki grubson jak bagieta

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Pobrałem oczywiście Fendrick/Carico od Rogera i zaczęły od... 0:5 hehe. Standard, a ja dalej glupi że biorę typy od tego gościa

Już ***** przegrałeś? Przestań grać moje typy i gra swoje, bo tylko płacz i ***** płacz jak 10-latek

L 234

lalus85

Użytkownik
Daj w końcu jakiś typ ? Bo twoje litanieie,nic tu nie wnoszą.
Poczytaj a znajdziesz . A jak nie to do piaskownicy babki lepic , a nie wirtualne bety stawiasz i zamykasz hahaha rownie wirtualnie , albo lepiej - naucz sie print screeny robic hahah

Plazowka 2-0 elegancko siada

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Poczytaj a znajdziesz . A jak nie to do piaskownicy babki lepic , a nie wirtualne bety stawiasz i zamykasz hahaha rownie wirtualnie
Trolu jaskiniowy podajesz typy na under,a za chwilę piszesz,że grasz over, o rozliczaniu też nie pamiętasz.

L 234

lalus85

Użytkownik
Trolu jaskiniowy podajesz typy na under,a za chwilę piszesz,że grasz over, o rozliczaniu też nie pamiętasz.
Wklej Cie prosze print screena z wczoraj , albo zamilcz na wieki bo sie tylko osmieszasz bezczelnie . Albo miej godnosc i podaj typ , ale mi nie pisz , ze zamknales czy stawke sobie wyolbrzymiaj bo zachowujesz sie jak typowy gimb

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom