>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
L 234

lalus85

Użytkownik
To jest gość,który oskarża mnie o wirtualne typy:grin:
Gaszony jak mlody kociak na kazdym kroku jestes leszczyku , wiec sobie odpusc , bo jestes przy mnie karaluszkiem http://pokazywarka.pl/iic8ik/

OOO i widzisz , ja umiem zrobic print screena popatrz

I under 162,5 nie wejdzie raczej a szkoda

I w tym momencie typerowi tomkowi , zal dupe sciska , i jednoczesnie uczy sie , ze w 1 meczu mozna i under i over pograc

L 234

lalus85

Użytkownik
To jeszcze pokaż ,gdzie te typy wrzuciłeś na forum ?
Może jeszcze zrób zrzut,tych ,po których tak płaczesz?
Zrob w ogole zrzut jakis a nie pierdzielisz . Skoncz plyte bo smutny jestes jak pusta flaszka po wodce . Osmieszasz sie na kazdym kroku i sam sie sobie dziwie ,ze w jakakolwiek polemike wchodze z kims takim . Pocwicz a pogadamy

Aj najgorzej filipiny o 1 pkt nie weszlo , ale trudno

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Gaszony jak mlody kociak na kazdym kroku jestes leszczyku , wiec sobie odpusc , bo jestes przy mnie karaluszkiem http://pokazywarka.pl/iic8ik/

OOO i widzisz , ja umiem zrobic print screena popatrz

I under 162,5 nie wejdzie raczej a szkoda

I w tym momencie typerowi tomkowi , zal dupe sciska , i jednoczesnie uczy sie , ze w 1 meczu mozna i under i over pograc
Będzie na kolejne mieszkanie. Kup w małej miejscowości, podłącz neta u lokalnego operatora. Te małe firmy niczego nie blokują, jak ciągniesz piraty to też cię nie sypną.
Polecam.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Przypominam że zawsze danego usera możecie zablokować i wtedy nie będziecie czytać jego postów. Dyskutujcie merytorycznie, a jak nie to będziecie mieć czasowo zablokowany dostęp do tego działu.

L 234

lalus85

Użytkownik
A z innej beczki jak sie gra zaklady live na pkty czy handi jak ja to trudno jest pisac o typach jednoczesnie stawiajac , bo typy sie zmieniaja co chwile i postawie over 119,5 jak wczoraj a po minucie linia juz 130,5 byla

L 234

lalus85

Użytkownik
Przypominam że zawsze danego usera możecie zablokować i wtedy nie będziecie czytać jego postów. Dyskutujcie merytorycznie, a jak nie to będziecie mieć czasowo zablokowany dostęp do tego działu.
Siema Rambo ,

Nie sledzisz sytuacji , musialbys sobie od wczoraj poczytac co i jak . Koles stawia wirtualne pieniadze , po chwili jak zaklad nie wchodzi pisze , ze zamknal , pozniej edytuje posty zeby stawke zmienic i ogolnie komedia. Ja sie staram wypowiadac , ale sie nie da czasami jak widzisz goscia z mentalnoscia gimbazjady . Typy podaje dobre , ale fantazje ma straszna

Thai Force w siatke over 44,5 na 3 set na farta i 43,5 jeszcze

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Siema Rambo ,
Nie sledzisz sytuacji , musialbys sobie od wczoraj poczytac co i jak . Koles stawia wirtualne pieniadze , po chwili jak zaklad nie wchodzi pisze , ze zamknal , pozniej edytuje posty zeby stawke zmienic i ogolnie komedia. Ja sie staram wypowiadac , ale sie nie da czasami jak widzisz goscia z mentalnoscia gimbazjady . Typy podaje dobre , ale fantazje ma straszna
Thai Force w siatke over 44,5 na 3 set na farta i 43,5 jeszcze
Idioto,przeciesz ten typ wszedł.
Jest tu jakiś lekarz ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom