>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
L 234

lalus85

Użytkownik
Wstaje i widzę, ze UPC zablokowało baha :] Na szczęście sobie poradziłem.
mi dzisiaj to samo , betclick napisal juz maila ,ze beda domeny zmieniac celem ulatwienia graczom z polski

Szanowny Kliencie,
Pragniemy poinformować o zmianach dotyczących naszej działalności.
Decyzją polskich władz wprowadzone zostały ograniczenia w świadczeniu usług w zakresie gier online.
Z uwagi na fakt, iż świadczenie niezawodnych usług jest dla nas nadrzędnym celem, chcemy zapewnić aby wprowadzone zmiany nie spowodowały zakłóceń w dostępie do kont naszym Klientom.
W związku z powyższym, pragniemy poinformować, iż z dniem dzisiejszym dostęp do ‘konta gracza’ dla klientów korzystających z usług polskich dostawców Internetu możliwy będzie poprzez zalogowanie się na stronie http://www.betclic.bet .
Ponadto, chcielibyśmy zapewnić, iż Państwa środki na ‘koncie gracza’ są bezpieczne, a wprowadzona zmiana nie wpłynie na sposób korzystania z naszych usług.
W przypadku ewentualnych pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z naszymm Biurem Obsługi.
Z poważaniem,
Zespół Betclic

juras333 802

juras333

Użytkownik
no ale 35 000 funtow by zgarnal... w zadnym czelku tyle nie zdobedzie ;&gt;
No cóż, widocznie bardziej mu w tej chwili na pkt zależy. Zresztą nie tylko on tak zrobił, bo jeszcze paru innych z rankingiem na wimbledon wybrało challengera

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Bagieta 2-1.
Kolejne błędne założenie odnośnie kondycji gracza.
Ale jak pytałem, czemu ma nie wytrzymać to wielka napinka.
Po tych trzech setach zapewne jutro odpadnie, powodzenia!

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Słowik - Dankowski, Pawelec, Celeban, Cotra - Chrapek, Madej, Riera, Pich, Kosecki - Piech

Najmocniejszy skład jaki może być na ten moment. Pierwszy sparing Urbana z takim składem, zaczyna się walka o skład.

Śląsk @1.60
Śląsk/HT @2.15

iforBet

D 0

dutra

Gość
Cypryjczyk znalazł sposób na pokonanie gorąca, tenisiści go nienawidzą! Sprawdź memy

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
brawo Davis, dorzucam Set 2 Davis @ 2.14, myślę że Radwańskiej nie będzie się chciało wracać w tym meczu, bo nie ma co się męczyć przed Wimbledonem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom