nowikjr
Użytkownik
Jays vs Orioles 2 @ 2.80
Jays vs Orioles 2 @ 2.80
Biorę łącznie ok. 50% minusaSan German- under 183,5 => stała stawka
San German- under 187,5 => pół stawki
Nic dziś nie bronią w Port...47:44...91....74 do underka.37 na kwarte...bedzie ciezko ale nie niemozliwe
Niestety... a liczyłem, że sobie przytankuję na wejściu 3. kwarty. Ciekawe jak tam w Arecibo... Niemniej liczę, że San German ogarnie końcówkę to nocka nie będzie taka zła =)Nic dziś nie bronią w Port...
Nie brałeś,tego overa w Kolumbii,poszli jak opetani w 2 kwarcie.?Niestety... a liczyłem, że sobie przytankuję na wejściu 3. kwarty. Ciekawe jak tam w Arecibo... Niemniej liczę, że San German ogarnie końcówkę to nocka nie będzie taka zła =)
Brałem, brałem =) Dziękuję bardzo! =) Co prawda tylko za pół stawki, ale zawsze plusik cieszy =)Nie brałeś,tego overa w Kolumbii,poszli jak opetani w 2 kwarcie.?
83:83... Na pol minuty przed koncem. Masakra i robienie z kibicow idiotow. 37 w 1szej, 54 w 2giej, 32 w 3ciej a w 4tej pewnie 50+. 2.5 Stawki na minus. Trzeba zrobic przerwe bo widze ze patologia ostatnio sie szerzy. 69:60 i moglo tak pozostac i obyloby sie bez patologicznych fauli na koniec a tak z 69:60 na 71:70...a niby mega faworyci po 1.35 w pre.Under 165.5 w Arecibo @ 1.91 za 2.5 stale stawki. Jeden mecz dzisiaj niestety. Ale jesli wejdzie to nie bede mial nic przeciwko.
P.S. A wy co tam pogrywacie?
Graj na dogi, profitBadmintone od rana ten sam schemat co wczoraj - pary mikstowe 3 sety , deblowe 2 sety , single 2 lub 3 . Tego sie nie da ogladac a co dopiero obstawiac tak odpuszczaja faworyci 2 sety . JAk mozna tak handlowac i czemu nikt z tym nic nie robi
Kilka lat temu na jakimś dużym turnieju badmintonowym była mega ustawka. Obie pary azjatyckie grały o wygraną w grupie ale każda chciała zająć drugie miejsce żeby trafić na głównego faworyta w finale. 90% serwow było zepsute a akcje trwały maks 3uderzenia. Ostatecznie para na którą był kurs 1,05 przegrała. O meczu zrobiło się głośno i obie pary zdyskwalifikowano. Był gdzieś nawet o tym artykuł.Badmintone od rana ten sam schemat co wczoraj - pary mikstowe 3 sety , deblowe 2 sety , single 2 lub 3 . Tego sie nie da ogladac a co dopiero obstawiac tak odpuszczaja faworyci 2 sety . JAk mozna tak handlowac i czemu nikt z tym nic nie robi
Przestań płakać przecież przez pół roku gry u bukmachera potrafisz na mieszkanie zarobićBadmintone od rana ten sam schemat co wczoraj - pary mikstowe 3 sety , deblowe 2 sety , single 2 lub 3 . Tego sie nie da ogladac a co dopiero obstawiac tak odpuszczaja faworyci 2 sety . JAk mozna tak handlowac i czemu nikt z tym nic nie robi