>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Dobrze myślałeś.
Cieszy mnie,że typ wszedł,bo wrzucam swoje typy zebybi inni zarobili, to dla mnie najwazniejsze a co ty o tym myślisz,mam w d...
P.S. dostałem ostrzeżenie,a zaraz może i bana.
Opcja &quot;ignoruj&quot; bardzo pomaga:razz:

Otrzymane punkty reputacji: +8
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Dzisiaj ttlko 2 mecze...w Portoryko...ale przelkniemy i to.
P.S. Widze ze jakas klotnia sie rozwinela i nawet moj nick wciagniety w dyskusje jak ja Bogu Ducha winny:p

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
@Ferdzio, ja juz nie mam tego problemu bo wszystkie na minus rozliczam tak jak napisales:p
@Tomek, w pre nie, a na live pewnie tylko Portoryko bedzie. Bedzie trzeba poszukac drugiego buka do gry chociaz na 5Dimes nie narzekam, ale ostatnio cos sie opierd..z oferta.

5567 719

5567

Użytkownik
Tomek80 a Ty w jakim buku grasz? Mialem juz wczesniej pytać, ale umknęło mi.

/ok, juz wiem.

@down

Cieszę się, ze przeczytales sygnaturę moją. Jest skierowana wlasnie do takich jak Ty.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
@ Tomek, juz mam Portoryko pre, nie musze na live czekac. Wystarczylo wejsc na czat, zapytac i voila!. Szanuje sie czlowiela a nie z wyzwiskami ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
@ Tomek, juz mam Portoryko pre, nie musze na live czekac. Wystarczylo wejsc na czat, zapytac i voila!. Szanuje sie czlowiela a nie z wyzwiskami ????
Grasz coś tam ? Słaba oferta dziś, mam trochę z Kolumbii,ale dopiero poznaje tą ligę.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
kurde ten Bautista z Toronto to niezły kot, jakby ktoś z Was widział u swojego buka Home Run na zawodników w meczach MLB to dajcie znać, co tego gościa nie widzę to wali Home Runa

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Under 165.5 w Arecibo @ 1.91 za 2.5 stale stawki. Jeden mecz dzisiaj niestety. Ale jesli wejdzie to nie bede mial nic przeciwko.
P.S. A wy co tam pogrywacie?:p

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
@Up, w 5Dimes sa zaklady czy gosci u bedzie mial Home run czy nie ale nie wiem czy o to Ci chodzi.Mowa oczywiscie o pre.Kursy zacne z tego co widze. Podaj jakis przyklad z meczow co beda za 10 min, to sprawdze czy jest zaklad.
NYY z CWS graja za 10 min.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom