>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
5566 nie placz jak baba napisalem tak poniewaz lubie twoje towarzystwo a czy jestes taki czy inny to jak to sie mowi nie ta para butow
Płaczesz, że usuwają Twoje posty a od dobrych kilku godzin za przeproszeniem pi**dolisz trzy po trzy.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
tak sie dzieje jak amatorzy ksieguja na 3 min do konca meczu
overek 134,5 izzii 135,5 rowniez
hahaha przecież underek grałeś 130.5 i jeszcze dorzucałeś under 128.5
EDIT: Rozumiem, że Ty stawiasz oba warianty, a Nam później podsyłasz fotki tego co weszło. Szkoda, myślałem, że coś tam grasz i warto czasem śledzić Twój typ. Jednak bajkopisarz...

M 92

macko5000

Użytkownik
9O ja xD under 138.5 wydawał się jak w masło, a tu takie cyrki ????
A cós gracie później jeszcze?

No co ty lalus, normalnie mógł zamknąć, jestem pewien, że ładna sumka do zamknięcia była

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
9O ja xD under 138.5 wydawał się jak w masło, a tu takie cyrki ????

A cós gracie później jeszcze?

No co ty lalus, normalnie mógł zamknąć, jestem pewien, że ładna sumka do zamknięcia była
kurde, też nie wierzę w takie zamykanie

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
pokaz lepiej jak zamknales z 99% zyskiem bo smiem twierdzic ,ze mi sie nie wydaje
Nic nie muszę ci udowadniać,profesjonalisto.
Żeby ci się lepiej spało to zamknąłem bez 5 e, przy 12 pkt przewagi ...
Daj jakiś typ w końcu,najlepiej taki,żebyś tu później nie płakał.

L 234

lalus85

Użytkownik
I tak wejdzie win , ale to nie ma nic do rzeczy . Bajki to mozna o troche wczesniejszej porze puszczac .
Wszyscy zamykaja jak druzyna ma 12 pktow przewagi i 3 min do konca i ,,nie ma szans&quot; na przegranie pomijam ,ze nie bylo nawet kursu na win wiec zamkniecie niemozliwe . Ale mniejsza z tym bo zaraz bedzie wojna

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
ja jak jeszcze grałem na bet365 to często zamykałem w końcówkach, bo lepiej wygrać stówkę mniej niż się stresować, a założę się, że niejeden tutaj tak jak ja przegrał mega kupon lub zakład w ostatniej sekundzie

L 234

lalus85

Użytkownik
ja jak jeszcze grałem na bet365 to często zamykałem w końcówkach, bo lepiej wygrać stówkę mniej niż się stresować, a założę się, że niejeden tutaj tak jak ja przegrał mega kupon lub zakład w ostatniej sekundzie
Przeczytaj co gosciu napisal : ,,gram za srednia narodowa + , czyli zakladasz ,ze postawil 1000euro , i zamyka zaklad ze strata 5 euro , wiec albo klamie co do stawki , albo klamie ,ze zamknal bo bet sobie minimum 3,2% bierze nawet przy ,,wygranych&quot; zakladach jak zamykasz wczesniej . Wiec niech kolega tomek sie obudzi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom