Dobra,bo się kurde zawstydzilem,ja skromny chłop jestemTomuś, jak ty jesteś moim bukmacherskim mentorem.
Płaczesz, że usuwają Twoje posty a od dobrych kilku godzin za przeproszeniem pi**dolisz trzy po trzy.5566 nie placz jak baba napisalem tak poniewaz lubie twoje towarzystwo a czy jestes taki czy inny to jak to sie mowi nie ta para butow
Chyba ktoś za szybko rozliczył xD
hahaha przecież underek grałeś 130.5 i jeszcze dorzucałeś under 128.5tak sie dzieje jak amatorzy ksieguja na 3 min do konca meczu
overek 134,5 izzii 135,5 rowniez
Mniej płacz,więcej typów daj,bo podajesz Under,a grasz over....tak sie dzieje jak amatorzy ksieguja na 3 min do konca meczu
overek 134,5 izzii 135,5 rowniez
pokaz lepiej jak zamknales z 99% zyskiem bo smiem twierdzic ,ze mi sie nie wydajeMniej płacz,więcej typów daj,bo podajesz Under,a grasz over....
Chętnie pogram,już pisałem.
kurde, też nie wierzę w takie zamykanie9O ja xD under 138.5 wydawał się jak w masło, a tu takie cyrki ????
A cós gracie później jeszcze?
No co ty lalus, normalnie mógł zamknąć, jestem pewien, że ładna sumka do zamknięcia była
Nic nie muszę ci udowadniać,profesjonalisto.pokaz lepiej jak zamknales z 99% zyskiem bo smiem twierdzic ,ze mi sie nie wydaje
Życie mnie nauczyło,że jak mam pograne za większą stawkę,a stracę tylko pare zł, to zamykam.kurde, też nie wierzę w takie zamykanie
Przeczytaj co gosciu napisal : ,,gram za srednia narodowa + , czyli zakladasz ,ze postawil 1000euro , i zamyka zaklad ze strata 5 euro , wiec albo klamie co do stawki , albo klamie ,ze zamknal bo bet sobie minimum 3,2% bierze nawet przy ,,wygranych" zakladach jak zamykasz wczesniej . Wiec niech kolega tomek sie obudzija jak jeszcze grałem na bet365 to często zamykałem w końcówkach, bo lepiej wygrać stówkę mniej niż się stresować, a założę się, że niejeden tutaj tak jak ja przegrał mega kupon lub zakład w ostatniej sekundzie