W 1xbet na Egipt jest 3.98O taaaak - na taką perełkę czekałem całe MŚ. Może nie 100%, ale kurs w ogóle nie adekwatny do ryzyka - tylko i wyłącznie po nazwie chyba polecieli, bo z przebiegu turnieju na pewno nie.
USA - Egipt @3.65 iforBet 2.5/10
USA - Egipt (+10.5) @1.80 iforBet 8/10
Przecież Jaknesi są mega słabi. Egipcjanie też wirtuozami siatkówki nie są, ale bez przesady. Ktoś to oglądał choćby po dwa mecze tych drużyn, nie wystawi takiego kursu. Dla porównania 1xbet ma Egipt po 2.64. Ja pobieram i czekam z niecierpliwością!
/ Fortuna ma Egipt po 3.95 jakby co
z czego polowe zrobil w secie gdzie dostal 0:6Du Toit, Riaan trzeci set, gość ma 18df
No to widocznie poszła szybka korekta, bo jak patrzyłem chwilę temu to było 1.44 - 2.64W 1xbet na Egipt jest 3.98
A drobne to ile? ????Mogi under 130,5 w kosza za drobne
i 128,5 jeszcze under to samo
co za roznica ? kazdy gra za tyle ile go stac . juz widze ze nie wejdzie tak swoja drogaA drobne to ile? ????
Poszedłem swoją full stawką,ale nie miałem tu wielkiej pewności ,dlatego nie chciałem,żeby ktoś utopiłA drobne to ile? ????
Ale polskie dniówki w ramach najniższej krajowej? ????Poszedłem swoją full stawką,ale nie miałem tu wielkiej pewności ,dlatego nie chciałem,żeby ktoś utopił
Czuwam,bo jak zrobi się gorąco,to zamykam.
P.S. 4 polskie dniówki ????
Lalus grasz Over,a w typach podajesz Under..Te mlodziki oni fauluja mocno w koncowkach meczow wiec na 5 min kazda linia jaka bedzie raczej bym over bral w ciemno
Taka średnia krajowa z + :]Ale polskie dniówki w ramach najniższej krajowej? ????
Tomuś, jak ty jesteś moim bukmacherskim mentorem.
Nie tylko Twoim ????Tomuś, jak ty jesteś moim bukmacherskim mentorem.