Mi tez swietnie sie ogladalo te Finaly. Szkoda, ze Cavs nie wygrali pierwszego meczu u siebie, to pozwoliloby chyba nam cieszyć sie Finalami troche dluzej, ale nie mam wątpliwości, ze koniec końców GSW by to wzięli. W tych Finalach po prostu Durant byl kluczowy, taki X-Factor. Jak cos im nie szlo to trafial kluczowe rzuty, widac bylo ten głód wygranej. Srednio lubie GSW, ale cieszy mnie tytuł dla Kevina, należało mu sie.A tego Warda na pewno widziałeś i kojarzysz bo brał udział w promocji finału NBA Cavs-GSW,pokazywali ten teledysk przed meczami.A co do finałów to ciągle jestem pod wrażeniem siły ofensywnej obu drużyn Szkoda,że trochę zbyt duża była przewaga GSW bo momentami obie drużyny grały kapitalny basket.A Lebron z tych play-offow to dla mnie po Jordanie najlepszy gracz ever.Durant niewiele mu ustępował ale miał ułatwione zadanie bo zespół kompletny za sobą i tym samym wielkie wsparcie.
Brasil de Pelotas
Vila Nova
BTTS
@2.37
Nikolic i 1-0! ???? Swoją drogą Chicago od jakiegoś czasu fajnie sobie pogrywa i dobre pieniądze można na nich przytulić, bo bukmacher kursami fajnymi rzuca, więc warto obserwować.Chicago Fire lub remis @1.83 bet365
Ta liga jest super do oglądania, dużo bramek pada i jest taka no... inna po prostu od reszty :jezora:Niko gwiazda MLS :grin: To wiele mówi o poziomie tej ligi.
Ile tam w Minnesocie rzuca?Siemandero