piotrex007
Użytkownik
Miałem rację, że bym żałował
Miałem rację, że bym żałował
1-0
Przed chwilą Toronto miało setkę, przeważają, są pod polem karnym, ale mało konkretów narazie przynajmniej.Ogląda ktos Toronto? Tam w ogole cos się dzieje? Bo po statach to nie wygląda.
@Ej ti pi, no w tym meczu gra Danielle :razz:
Toronto - D.C. United
Typ: Toronto do przerwy
Kurs: 2,03 w STS
Mhm,Minnesota jak się zepnię,to nie będzie co zbierać,3mam kciuki.@Szeryf ja gram +2.5 na 3cia kwarte na Suns @ 1.9 Minnesota brak przekonania, a te rzuty to masakra...55%
Ja chciałem grać over, ale się za dlugo czailem, teraz to po ptokach.@Szeryf ja gram +2.5 na 3cia kwarte na Suns @ 1.9 Minnesota brak przekonania, a te rzuty to masakra...55%
29:28....@Szeryf ja gram +2.5 na 3cia kwarte na Suns @ 1.9 Minnesota brak przekonania, a te rzuty to masakra...55%
Nawet podpórka nie była potrzebna, wygrali 2-1Chicago Fire lub remis @1.83 bet365
Grałem 4 seta dla Argentyny po 2,75. No i fajnie,że Conect ich pojechało.29:28....
@Tomek, Minnesota lepsza druzyna ale dzisiejszy sport jest sprzedany. Masz przyklad Brazyli z Argentyna w siatke. Brazylia sie spiela w 1 szym secie, a w nastepnych 3 "odpuscila". W meczu Minessoty, Minessota tez robi tak jak chce. bylo 37:31..zrobilo sie 37:38..bylo 6:0 w 3ciej kwarcie, zrobilo sie 28:29...
gdybys gral all in bylbys milionerem 2^110-0 11/11 typow dobry dzien
I nie ogarneli heh29:28....
@Tomek, Minnesota lepsza druzyna ale dzisiejszy sport jest sprzedany. Masz przyklad Brazyli z Argentyna w siatke. Brazylia sie spiela w 1 szym secie, a w nastepnych 3 "odpuscila". W meczu Minessoty, Minessota tez robi tak jak chce. bylo 37:31..zrobilo sie 37:38..bylo 6:0 w 3ciej kwarcie, zrobilo sie 28:29...
@ Lynx +3.5 @ 1.83....