piotrex007
Użytkownik
 Miałem rację, że bym żałował
 Miałem rację, że bym żałował  Miałem rację, że bym żałował
 Miałem rację, że bym żałował Przed chwilą Toronto miało setkę, przeważają, są pod polem karnym, ale mało konkretów narazie przynajmniej.Ogląda ktos Toronto? Tam w ogole cos się dzieje? Bo po statach to nie wygląda.
@Ej ti pi, no w tym meczu gra Danielle :razz:
Toronto - D.C. United
Typ: Toronto do przerwy
Kurs: 2,03 w STS

Mhm,Minnesota jak się zepnię,to nie będzie co zbierać,3mam kciuki.@Szeryf ja gram +2.5 na 3cia kwarte na Suns @ 1.9 Minnesota brak przekonania, a te rzuty to masakra...55%
Ja chciałem grać over, ale się za dlugo czailem, teraz to po ptokach.@Szeryf ja gram +2.5 na 3cia kwarte na Suns @ 1.9 Minnesota brak przekonania, a te rzuty to masakra...55%
29:28....@Szeryf ja gram +2.5 na 3cia kwarte na Suns @ 1.9 Minnesota brak przekonania, a te rzuty to masakra...55%

Nawet podpórka nie była potrzebna, wygrali 2-1Chicago Fire lub remis @1.83 bet365

Grałem 4 seta dla Argentyny po 2,75. No i fajnie,że Conect ich pojechało.29:28....

@Tomek, Minnesota lepsza druzyna ale dzisiejszy sport jest sprzedany. Masz przyklad Brazyli z Argentyna w siatke. Brazylia sie spiela w 1 szym secie, a w nastepnych 3 "odpuscila". W meczu Minessoty, Minessota tez robi tak jak chce. bylo 37:31..zrobilo sie 37:38..bylo 6:0 w 3ciej kwarcie, zrobilo sie 28:29...
gdybys gral all in bylbys milionerem0-0 11/11 typow
dobry dzien

I nie ogarneli heh29:28....

@Tomek, Minnesota lepsza druzyna ale dzisiejszy sport jest sprzedany. Masz przyklad Brazyli z Argentyna w siatke. Brazylia sie spiela w 1 szym secie, a w nastepnych 3 "odpuscila". W meczu Minessoty, Minessota tez robi tak jak chce. bylo 37:31..zrobilo sie 37:38..bylo 6:0 w 3ciej kwarcie, zrobilo sie 28:29...
@ Lynx +3.5 @ 1.83....