>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Teraz jakies zamieszanie bylo po walce. Mieli dylemat czy uznać walkę za nieodbytą.

Na PS od 4.20 lecą reklamy. 40 min. reklam miedzy walkami będzie psia mać ????

A czemu to hymny grają jak jeszcze zawodników na ringu nie ma? Jakies nowe zwyczaje widzę...

Ee gdzie jesteście? Teraz to sam będę ogladal, taaa... Kozaki z Was ???? chyba jestem jedynym pasjonatem sportu na tym forum : (

Pięknie wygląda Las Vegas nocą. Trzeba tam jechac.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Teraz jakies zamieszanie bylo po walce. Mieli dylemat czy uznać walkę za nieodbytą.
Na PS od 4.20 lecą reklamy. 40 min. reklam miedzy walkami będzie psia mać ????
A czemu to hymny grają jak jeszcze zawodników na ringu nie ma? Jakies nowe zwyczaje widzę...
Ee gdzie jesteście? Teraz to są będę ogladal, taaa... Kozaki z Was ???? chyba jestem jedynym pasjonatem sportu na tym forum : (
@Szeryf, zamiast walki to polecam to ogladnac...Kto pierwszy trafi Gwatemale?:p A tak apropo...co to jest &quot;live&quot;? ????

5567 719

5567

Użytkownik
O kurde, ten Ward przy tym Rusku to jak młodszy brat wygląda :grin: Jakąś kocią muzykę zapodal na wejście do ringu...

Haha, ale Ward dostaje w piz.. 3 rundy minęły i póki co Rusek dużo lepszy. Ten Ward walczy jak...

Po 6 rundach Rusek.

Rusek juz 2gi raz sugeruje, ze dostal w jajka. Za drugim razem dostał faktycznie, bylo widac w powtórkach.

8 runda. Ward kilka nieczystych uderzeń, sędzia ignorowal, no i mamy zwycięstw Warda przed czasem. Niezle jaja :grin: Dostal ze 2 ciosy poniżej pasa a sędziowie nic... Tak to jest jak walczysz &quot;u siebie&quot;. Jak dla mnie skandal, ale udalo sie zarobić. Dzieki @Drexler ????

Cholera, wygrałem, ale nie mogę patrzeć na te powtórki. Przekręt jak ch... Kovalev mówi na ringu w wywiadzie, ze ciosy zadane przez Warda byly nielegalne. Pelna zgoda niestety.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
w Australi co za mecz....az bet sciagnal z live na chwile. Mozna probowac Ringwood handi +9.5 albo ze wygraja mecz kurs 7+. Niby 18 pkt przegrywali a teraz podgonili ze szok. Ringwood 1si w tabeli. Ja pogralem +3.5 na 3cia kwarte..zrobili 29:19.... Kurs spadl do 3.4. Ustawka jak nic. bet zauwazyl i odrazu sciagnal z live i skorygowal kursy.
edit: 10 fauli w 7 minuty. Ustawka jak nic. Lider za cholere nie chce wygrac ale takie kursy warte gry nawet dla tych co libia kontry.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Karnbaun/Niemczyk 1 seta przegrały z prowadzenia 13-7, potem się posypały.

Dobra leci mordercze ako. Wszystkie mecze do dwóch godzin.

Siatkówka plażowa

Bonnerova/Nakladalova vs Dumbauskaite/Povilaityte 1 @ 1.50
Vaida/Matei vs Arnholdt/Welsch 1 @ 1.65
Makroguzova/Kholomina vs Gerson/Bobner 1 @ 1.20
Heidrich/Kissling vs Durant/Schubert 1 @ 1.65

@ 4.90 Dafabet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom