cheetos00710
Użytkownik
Brasil de Pelotas
Vila Nova
BTTS
@2.37
Vila Nova
BTTS
@2.37
Nie wiem, ogólnie dzisiaj cuda w piłce nożnej się dzieją.Powiesz mi dlaczego goście mając remis wychodzili bramkarzem narażając się na śmiertelne kontry i bramki. I dlaczego gospodarze wychodzili tak odważnie do kontr, grając w "9"!!! i nie broniąc remisu?
Liczyłem właśnie na handel jak z Bułgarami. ????Nie sadze. Widzę, ze Wallace wrócił do składu, do tego nie wygląda żeby mieli pohandlowac jak bodajże tydzień temu z Bulgarami :grin:
Pamiętam jak klnąłem przed laty Brazylie,że podłożyła się Bułgarii bo kończyła mi bety na dużą kasę.Byłem pewny,że zrobili ten mecz a potem Giba w książce opisał,że ten mecz był ustawiony...Wallace na rozegranie? Tak jak w tamtym pamiętnym meczuLiczyłem właśnie na handel jak z Bułgarami. ????
Bardzo kiepski dzień 2xDeportivo Estacion Central - CD Arturo Fernandez Vial
over 1,5@1,76
over 2,5@3,30
Drexler nie odpisales mi na posta, napisałem drugiego na poprzedniej stronie. Myślałem, ze się lubimy, a tu takie cos hehe.Pamiętam jak klnąłem przed laty Brazylie,że podłożyła się Bułgarii bo kończyła mi bety na dużą kasę.Byłem pewny,że zrobili ten mecz a potem Giba w książce opisał,że ten mecz był ustawiony...Wallace na rozegranie? Tak jak w tamtym pamiętnym meczu
Tez nie wiem Luczku, ale mysle, ze o 5. Ja się tylko zastanawiam dlaczego ten Kovalev faworytem jest, minimalnym ale jednak.a ta walka Warda rowno o 3 zaczyna sie na Polsacie Sport ? ???? czy kolo 5
Kovalev nie jest faworytem.W fortunie widziałem chyba najwięcej na Warda 1,80 bo po 1,60-1,65 trochę mało.Ja zagrałem przez decyzje Warda bo on go nie znokautuje,samo to,że over 9,5 dają 1,10 o czymś świadczy.A Kovalev to były mistrz,chce odzyskać pas który stracił na rzecz Warda i słynnie z mocnego,nokautującego uderzenia Wiem,że to nielogiczne ale Ward to fachowiec,mistrz olimpijski i nie da się znokautować.Drexler nie odpisales mi na posta, napisałem drugiego na poprzedniej stronie. Myślałem, ze się lubimy, a tu takie cos hehe.
Ja niby w śmieciowym bahu mam @1,95 na Warda, @18 na remis i @1,85 na Ruska.Kovalev nie jest faworytem.W fortunie widziałem chyba najwięcej na Warda 1,80 bo po 1,60-1,65 trochę mało.Ja zagrałem przez decyzje Warda bo on go nie znokautuje,samo to,że over 9,5 dają 1,10 o czymś świadczy.A Kovalev to były mistrz,chce odzyskać pas który stracił na rzecz Warda i słynnie z mocnego,nokautującego uderzenia Wiem,że to nielogiczne ale Ward to fachowiec,mistrz olimpijski i nie da się znokautować.
A tego Warda na pewno widziałeś i kojarzysz bo brał udział w promocji finału NBA Cavs-GSW,pokazywali ten teledysk przed meczami.A co do finałów to ciągle jestem pod wrażeniem siły ofensywnej obu drużyn Szkoda,że trochę zbyt duża była przewaga GSW bo momentami obie drużyny grały kapitalny basket.A Lebron z tych play-offow to dla mnie po Jordanie najlepszy gracz ever.Durant niewiele mu ustępował ale miał ułatwione zadanie bo zespół kompletny za sobą i tym samym wielkie wsparcie.Tez nie wiem Luczku, ale mysle, ze o 5. Ja się tylko zastanawiam dlaczego ten Kovalev faworytem jest, minimalnym ale jednak.