rafcio_100
Użytkownik
https://forum.bukmacherskie.com/f35/pilka-nozna-i-inne-rafcio_100-a-146289.html#post6442473
polecam dublecik na dzisiaj, stawka 8/10
https://forum.bukmacherskie.com/f35/pilka-nozna-i-inne-rafcio_100-a-146289.html#post6442473
polecam dublecik na dzisiaj, stawka 8/10
Kto pograł to może już księgować, ja zostawiam.Quilmes lub remis
@4.0
Drexler na ile % oceniasz pewność typu? Ja się niezbyt orientuje, ale Tobie bym zaufał, bo fachurka jesteś pierwsza klasa. ????W nocy a w zasadzie nad ranem dobra walka się szykuje. Ward przez decyzje kurs 2,0 tak to widzę i zdziwię się jak będzie inaczej mimo,że to boks. Sam nie znokautuje a krzywdy tez nie da sobie zrobić, taki drugi Mayweather.
W pierwszej ich walce tak było,też tak grałem. W tej będzie podobnie,tylko myślę,że tym razem Ward wyraźnie wygra i nie będzie kontrowersji po werdykcie.To inteligentny pięściarz i widzę,że dobrze jest przygotowany do walki.To boks więc ze stawką nie ma co szaleć.Dla mnie taki typ na 80%.Drexler na ile % oceniasz pewność typu? Ja się niezbyt orientuje, ale Tobie bym zaufał, bo fachurka jesteś pierwsza klasa. ????
Delfín SC - Universidad Católica de Ecuador 1 @1,92 Uni
Czy czasami Quilmes powinno miec bez problemu bramke? Liniowy trochę się pomylił z tym spalonym ????Quilmes win
@3.26
No powinno mieć, co zrobisz :;/:Czy czasami Quilmes powinno miec bez problemu bramke? Liniowy trochę się pomylił z tym spalonym ????
A czyli to rewanż jest, nie wiedziałem. A ten Kovalev to jakie ma atuty? Nie znam kompletnie gościa. Z góry dzieki.W pierwszej ich walce tak było,też tak grałem. W tej będzie podobnie,tylko myślę,że tym razem Ward wyraźnie wygra i nie będzie kontrowersji po werdykcie.To inteligentny pięściarz i widzę,że dobrze jest przygotowany do walki.To boks więc ze stawką nie ma co szaleć.Dla mnie taki typ na 80%.
Quilmes win
@3.26
Quilmes lub remis
@4.0
Powiesz mi dlaczego goście mając remis wychodzili bramkarzem narażając się na śmiertelne kontry i bramki. I dlaczego gospodarze wychodzili tak odważnie do kontr, grając w "9"!!! i nie broniąc remisu?
Śmiech na sali, bramka nieuznana