W nocy a w zasadzie nad ranem dobra walka się szykuje. Ward przez decyzje kurs 2,0 tak to widzę i zdziwię się jak będzie inaczej mimo,że to boks. Sam nie znokautuje a krzywdy tez nie da sobie zrobić, taki drugi Mayweather.
W pierwszej ich walce tak było,też tak grałem. W tej będzie podobnie,tylko myślę,że tym razem Ward wyraźnie wygra i nie będzie kontrowersji po werdykcie.To inteligentny pięściarz i widzę,że dobrze jest przygotowany do walki.To boks więc ze stawką nie ma co szaleć.Dla mnie taki typ na 80%.
Pierwsza walka i decyzja dość kontrowersyjna, ale w sumie nie ma co się dziwić, że wtedy popchnęli to w stronę Warda, bo w końcu walczyli w Ameryce. Dzisiaj tak samo gala jest w Ameryce, więc jeżeli Kovalev myśli o wygranej to musi usadzić Warda przed czasem, bo żeby wygrać na punkty to będzie musiał się bardzo mocno postarać.
W pierwszej ich walce tak było,też tak grałem. W tej będzie podobnie,tylko myślę,że tym razem Ward wyraźnie wygra i nie będzie kontrowersji po werdykcie.To inteligentny pięściarz i widzę,że dobrze jest przygotowany do walki.To boks więc ze stawką nie ma co szaleć.Dla mnie taki typ na 80%.
Powiesz mi dlaczego goście mając remis wychodzili bramkarzem narażając się na śmiertelne kontry i bramki. I dlaczego gospodarze wychodzili tak odważnie do kontr, grając w "9"!!! i nie broniąc remisu?