>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
W nocy a w zasadzie nad ranem dobra walka się szykuje. Ward przez decyzje kurs 2,0 tak to widzę i zdziwię się jak będzie inaczej mimo,że to boks. Sam nie znokautuje a krzywdy tez nie da sobie zrobić, taki drugi Mayweather.
Drexler na ile % oceniasz pewność typu? Ja się niezbyt orientuje, ale Tobie bym zaufał, bo fachurka jesteś pierwsza klasa. ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Drexler na ile % oceniasz pewność typu? Ja się niezbyt orientuje, ale Tobie bym zaufał, bo fachurka jesteś pierwsza klasa. ????
W pierwszej ich walce tak było,też tak grałem. W tej będzie podobnie,tylko myślę,że tym razem Ward wyraźnie wygra i nie będzie kontrowersji po werdykcie.To inteligentny pięściarz i widzę,że dobrze jest przygotowany do walki.To boks więc ze stawką nie ma co szaleć.Dla mnie taki typ na 80%.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Pierwsza walka i decyzja dość kontrowersyjna, ale w sumie nie ma co się dziwić, że wtedy popchnęli to w stronę Warda, bo w końcu walczyli w Ameryce. Dzisiaj tak samo gala jest w Ameryce, więc jeżeli Kovalev myśli o wygranej to musi usadzić Warda przed czasem, bo żeby wygrać na punkty to będzie musiał się bardzo mocno postarać.

5567 719

5567

Użytkownik
W pierwszej ich walce tak było,też tak grałem. W tej będzie podobnie,tylko myślę,że tym razem Ward wyraźnie wygra i nie będzie kontrowersji po werdykcie.To inteligentny pięściarz i widzę,że dobrze jest przygotowany do walki.To boks więc ze stawką nie ma co szaleć.Dla mnie taki typ na 80%.
A czyli to rewanż jest, nie wiedziałem. A ten Kovalev to jakie ma atuty? Nie znam kompletnie gościa. Z góry dzieki.

Jak będzie w tv to może obejrzę.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
⛔

✅

Śmiech na sali, bramka nieuznana
Powiesz mi dlaczego goście mając remis wychodzili bramkarzem narażając się na śmiertelne kontry i bramki. I dlaczego gospodarze wychodzili tak odważnie do kontr, grając w &quot;9&quot;!!! i nie broniąc remisu?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom