Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Jakimś cudem skończyło się 0:0. Niestety. To co się wydarzyło w doliczonym czasie gry to jakaś tragi-komedia. Coritiba miała dwie setki, a Bahia jedną.
Jakimś cudem skończyło się 0:0. Niestety. To co się wydarzyło w doliczonym czasie gry to jakaś tragi-komedia. Coritiba miała dwie setki, a Bahia jedną.
Eee... Że to niby nie setki? Najpierw gościu z Kurytyby nie trafił głową z trzeciego metra. Potem piękny strzał po kontrze zawodnika Bahii jeszcze piękniej wyjął bramkarz. A na koniec gościu z Coritiby jadąc na wślizgu nie trafił na trzecim metrze dobrze w piłkę.
Dla mnie każda z tych akcji powinna zakończyć się golem.
jest gdzieś u buka możliwość zagrania że Magda Linette będzie wyżej w rankingu od Radwańskiej na koniec roku?
albo że Radwańska skończy poza np. top 30, 40 itd
jest gdzieś u buka możliwość zagrania że Magda Linette będzie wyżej w rankingu od Radwańskiej na koniec roku?
albo że Radwańska skończy poza np. top 30, 40 itd
Bez przesady.Linette zagrała b.dobry RG i tez mi się bardzo podobała ale już w ostatnim meczu z Ahn na trawie jak ją widziałem to znów kaszankę grała.Od Pisi raczej na pewno wyżej na koniec roku nie będzie.
To co dziś Berdych do grania tam gdzie krecze wypłacają?