Radwańska wycofała się z kolejnego turnieju z powodu "wirusa". Na moje oko to albo przygotowania do lipcowego ślubu albo ciąża o której się dowiemy pewnie za jakiś czas. Nie spodziewam się by długo zabalowała w Wimbledonie o ile tam wystartuje. Później ślub i pewnie znowu przerwa, do końca roku jak zagra to starty będzie można policzyc na palcach jednej ręki a pkt do obrony troche jest, choćby wygrana w Chinach. Radwańska licząc od AO nie wygrała więcej jak jedno spotkanie na turnieju, jedyny wyjątek to RG gdzie wygrała dwa. Dlatego jakby byla gdzieś możliwość zagrania że będzie poza top 30 po fajnym kursie to można ładowaćBez przesady.Linette zagrała b.dobry RG i tez mi się bardzo podobała ale już w ostatnim meczu z Ahn na trawie jak ją widziałem to znów kaszankę grała.Od Pisi raczej na pewno wyżej na koniec roku nie będzie.
To co dziś Berdych do grania tam gdzie krecze wypłacają?
Gram podobnie Berdycha z kreczem mocniej, Karlovica i tylko u Mullera over 21,5 bo znalazłem ładny kurs na to 1,50. Do tego Kanada urwie seta Belgom 1,29 i fajna dubla.Polecam tez Ahn +5,5 gema kurs 1,42. Podobała mi się jej gra z Linette, nie powinna zostać zmiażdżona przez Rybarikovą. Pironkova powinna urwać przynajmniej seta Safarovej.Zagrałbym Grotha bo bardzo fajnie gra i ma kiepskiego rywala ale to dwóch Aussie więc różnie może być.
Lopez wczoraj sporo problemów ze zdrowiem, miesnie brzucha itd, poruszał się jakby był w gorsecie. Wziął medicala i jakieś prochy, dziś może skreczować a i nawet jak będzie sprawny to Berdych i tak faworytem.Co taka masowka na berdych?
Jemu na trawie zawsze serwis funkcjonuje. Będą tie-breaki a tam ma większa szanse ze swoim serwisem ale wiadomo,że nie ma co szaleć w tym meczu ze stawką bo mogą decydować pojedyńcze piłki.A dla mnie jakoś ten Karlović sieje wątpliwości. Dajmy na to że serwis dziś mu nie będzie funkcjonował to on nie będzie biegał do granych returnów..
masz na mysli kangury - samuraje?Jakiś livestream do siatkówki ktoś posiada?
Będzie reputa
Plażowej ????masz na mysli kangury - samuraje?
Jesli tak to tu mozna oglądnąć
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifrx&c=722086&lang=pl&eid=538054&lid=722086&ci=264&si=5
I tak za każdym razem = "a nuż Ivo serwis nie będzie siedział", a potem "o dziwo" siedzi. ????A dla mnie jakoś ten Karlović sieje wątpliwości. Dajmy na to że serwis dziś mu nie będzie funkcjonował to on nie będzie biegał do granych returnów..