Nie pośpieszyłeś się tylko jesteś naiwny jak myślisz że Ci wszystko będzie wchodzić
Pospieszyłem się z tym betem na Amerykanów. Szkoda, seria przerwana, ale jedziemy dalej.
Tutaj nawet nie podjęli walki, zaangażowania to nie widziałem.
Myśl o sobie i przestań cwaniakować.Nie pośpieszyłeś się tylko jesteś naiwny jak myślisz że Ci wszystko będzie wchodzić
Lopez wczoraj ledwo grał bo miał kontuzje miesni brzucha ale dziś wygląda na to,że wszystko ok i lepiej się prezentuje od Berdycha.Mecz 50/50.Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z masówą na Berdycha po kursie 1.4?
Naiwność?Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z masówą na Berdycha po kursie 1.4?
Ogladam tez spotkanie i moim zdaniem zasłuzenie Berdych wygrał 1 seta gra po prostu lepiej i tyle. Nie jest to mecz 50/50 po czym mozna zaobserwować poczatek 2 seta, Lopeza ratuuje juz jedynie 1 serwisLopez wczoraj ledwo grał bo miał kontuzje miesni brzucha ale dziś wygląda na to,że wszystko ok i lepiej się prezentuje od Berdycha.Mecz 50/50.
Bo Lopez ma lepszy serwis?Wytłumaczy mi ktos jedną rzecz u buków? Dla przykładu wczoraj na Hsieh kurs na wina ok. 2,6 i linia +4,5. Na Lopeza kurs na wina wyższy, a linia ustawiona niżej. Dlaczego?
U facetów na trawie o przełamania cieżko szczególnie jak obaj dysponują potęznym serwisem tak jak Lopez z Berdychem.Jedno przełamanie zwykle załatwia seta albo rozstrzygnięcie w tie-breaku.Wytłumaczy mi ktos jedną rzecz u buków? Dla przykładu wczoraj na Hsieh kurs na wina ok. 2,6 i linia +4,5. Na Lopeza kurs na wina wyższy, a linia ustawiona niżej. Dlaczego?
Po pierwszym secie to nie jest już mecz 50/50 ale pierwszy set był bardzo wyrównany.Lopez miał dużo ładnych technicznych zagrań a Berdych sporo mocnych płaskich piłek, co kto lubi.Dalej wszystko otwarte.Ogladam tez spotkanie i moim zdaniem zasłuzenie Berdych wygrał 1 seta gra po prostu lepiej i tyle. Nie jest to mecz 50/50 po czym mozna zaobserwować poczatek 2 seta, Lopeza ratuuje juz jedynie 1 serwis
Żem nie pomyślał, że przecież kobiety są zdecydowanie bardziej skore do przełamywań/odłamywań niż faceci ^^U facetów na trawie o przełamania cieżko szczególnie jak obaj dysponują potęznym serwisem tak jak Lopez z Berdychem.Jedno przełamanie zwykle załatwia seta albo rozstrzygnięcie w tie-breaku.