Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Trebel spokojnie do gry. Dwa bety przeciwko młodym duetom z Austrii, które nie błyszczą. Oglądałem każdą z tych par i tutaj zarówno Ukrainki jak i tym bardziej Hiszpanki grają siatkówkę lepiej ułożoną, pewniejsze przyjęcie, mniej błędów. Z Hagi natomiast na Kanadyjki. Zbilansowana para, świetna Bansley w defensywie, dobra zagrywka Wilkerson. Rosjanki jak zwykle przeciętne i chwiejne w przyjęciu, rozregulowane w ofensywie.
Ogladam tez spotkanie i moim zdaniem zasłuzenie Berdych wygrał 1 seta gra po prostu lepiej i tyle. Nie jest to mecz 50/50 po czym mozna zaobserwować poczatek 2 seta, Lopeza ratuuje juz jedynie 1 serwis
Wytłumaczy mi ktos jedną rzecz u buków? Dla przykładu wczoraj na Hsieh kurs na wina ok. 2,6 i linia +4,5. Na Lopeza kurs na wina wyższy, a linia ustawiona niżej. Dlaczego?
Wytłumaczy mi ktos jedną rzecz u buków? Dla przykładu wczoraj na Hsieh kurs na wina ok. 2,6 i linia +4,5. Na Lopeza kurs na wina wyższy, a linia ustawiona niżej. Dlaczego?
U facetów na trawie o przełamania cieżko szczególnie jak obaj dysponują potęznym serwisem tak jak Lopez z Berdychem.Jedno przełamanie zwykle załatwia seta albo rozstrzygnięcie w tie-breaku.
Ogladam tez spotkanie i moim zdaniem zasłuzenie Berdych wygrał 1 seta gra po prostu lepiej i tyle. Nie jest to mecz 50/50 po czym mozna zaobserwować poczatek 2 seta, Lopeza ratuuje juz jedynie 1 serwis
Po pierwszym secie to nie jest już mecz 50/50 ale pierwszy set był bardzo wyrównany.Lopez miał dużo ładnych technicznych zagrań a Berdych sporo mocnych płaskich piłek, co kto lubi.Dalej wszystko otwarte.
U facetów na trawie o przełamania cieżko szczególnie jak obaj dysponują potęznym serwisem tak jak Lopez z Berdychem.Jedno przełamanie zwykle załatwia seta albo rozstrzygnięcie w tie-breaku.