Pierwsze naCoritiba - Bahia pierwsza połowa 1 @ 2,9
10 minut za nami, miażdżąca przewaga gospodarzy. Kwestia czasu kiedy gole zaczną wpadać.
Coritiba - Bahia 1 @ 2,05
Mecz też powinni ogarnąć.
Gram obie kombinacje.
Się dziwisz?? Mając Kurka który nie potrafi przebić z zagrywki o przyjęciu nie wspomnę? LŚ i większość gra na totalnej wyepce przyjdzie większa stawka Polacy z nikim nawet sztycha nie złapią. Nie widzę w tej reprezentacji żadnego błysku
A goście?Pierwsze na
Ale mecz wygrają. Są zdecydowanie lepsi. Póki co strasznie jednak nieskuteczni.
Już dziś była modlitwa żeby tylko Lopez nie kreczowałTo co Berdych DW 2:0 to bet dnia jutro? Ktoś się wypowie? Moim zdaniem nie ma szans, żeby Lopez tu coś ugrał, prędzej skreczuje.
Nawet pod względem czysto sportowym to on tu nie ma czego szukać, a w 2 secie przezorni mogą zawsze zamknąć. Niby zaraz Wimbledon, ale nie oszukujmy się jak Czech trafi na kogoś z topki to głowa nie pozwoli mu wygrać, więc może tu coś zdziała, a na trawie jest piekielnie mocny.Już dziś była modlitwa żeby tylko Lopez nie kreczował
A co za sytuacja była? Bo pograłem ich bez gola ????Bahia ze dwa razy była pod bramką Kurytyby. Raczej jakoś nie zagrażają specjalnie. By nie powiedzieć wcale. A i nie patrzeć na statsy z flashscore`a. Kurytyba w pierwszej połowie spokojnie więcej strzałów oddała i ze 2-3 celne na pewno.
Mały edit: Teraz Bahia zmarnowała 200%
Felek najlepiej się czuje na trawie co trochę przeczy hiszpańskim tenisistom. Pytanie na ile brzuch pozwoli mu grac jutro. Pre na pewno bym się wstrzymał i obadał pierwsze gemy Felka. Jeśli tylko będzie w pełni sił to jest nawet w stanie ograć Berdycha, a seta może wygrać spokojnie.To co Berdych DW 2:0 to bet dnia jutro? Ktoś się wypowie? Moim zdaniem nie ma szans, żeby Lopez tu coś ugrał, prędzej skreczuje.
Sam na sam. Gościu w sumie dobrze po długim uderzył. Paru centymetrów zabrakło. W ogóle druga połowa zupełnie inna niż pierwsza. Zupełnie jakby boisko było z górki ???? Teraz to Bahia zaczyna dominować. Niestety.A co za sytuacja była? Bo pograłem ich bez gola ????
u Ciebie często..Na 0:3 był kurs 13. Już stawiałem ale myślę, no przecież seta ugramy. Ale zawsze można zamknąć, czasami mózg paruje
72:74