>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
lobot 644

lobot

Użytkownik
Na jutro wg mnie:

Polska-Rumunia

TYP: BTTS 2.50 1xbet (wysoki rowniez w Marathonie, Dafabet, Bet365)

Po pierwsze skład Polaków: gramy bez GLIKA, filar obrony i całej drużyny, na środku obrony prawdopodobnie pazdan z cionkiem - umówmy się to nie jest duet Bonucci z Chiellinim, spokojnie mogą się im przytrafić błędy, które poskutkują golem dla przeciwnika. Na środku pomocy prawdopodobnie maczynski, linetty, zielinski - jeden solidny defensywno - destrukcyjny gracz i 2 mlodych chlopakow grajacych glownie do przodu, o slabych warunkach fizycznych jesli chodzi o granie defensywne i destrukcje.
Po drugie Rumuni mają w składzie dobrze wyszkolonych technicznie zawodników takich jak: stanciu i chipciu ktorzy moga indywidualna akcja zdobyc gola lub stworzyc grozna sytuacje, druzyna rumuni moze ostatnio nie zachwyca ale potencjal jest, gol spokojnie w ich zasiegu
Po trzecie dostali w rumuni 0 do 3 co na pewno wyzwala cheć rewanżu, dostali szybka bramke potem atakowali ale nic z tego i 2 bramy pod koniec
Po czwarte nasza sytuacja w tabeli jest dosc dobra, natomiast przeciwnik musi gryzc trawe zeby miec szanse na awans.

✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +21
R 367

romeo12345

Użytkownik
Nie excel bo nie mam kompa. Wszystko przeliczane ręcznie plus kartka, długopis i kalkulator. To taki prymitywny excel:grin: Oczywiście wzorowany na Twoich wskazówkach i podpowiedziach;)
Co prawda to kobiety ale może w wnba zasada nie grania kobumiet sie nie sprawdzi,zobaczymy

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
173....cale WNBA...dobrze ze nie pogralem ale szkoda mi Romeo
@Down, juz wczesniej dodalem Ci repute, dwa razy sie nie da ???? ale Dzieki.

5567 719

5567

Użytkownik
173....cale WNBA...dobrze ze nie pogralem ale szkoda mi Romeo
Jechały jak do pożaru w końcówce, i to obie strony, a mecz dawno rozstrzygniety :grin: Ja to polecam nie grać underków po prostu przy takich overowych druzynach jak Sun. Jak juz gram to tylko overy i glownie na druzyne, bo zawsze 2 strona moze poceglic, wiec sa wieksze szanse na plus.

lobot 644

lobot

Użytkownik
Podaje to co gram na jutro z tenisa bo spadam spać:

Nadal - 1.5 seta 1.40 - 1.45
Benneteau J. win 1.50
Tsitsipas S. + 1.5 seta 1.90

Dodatkowo lekko piłka:
Finlandia - Ukraina
TYP: 1X lub handi + 0,5 Finlandia azjan kurs 2.00 - 2.10

Polecam i dobranoc wszystkim ;)

R 367

romeo12345

Użytkownik
No niestety ⛔⛔⛔ kierunek był dobry ale w ostatniej kwarcie zaczeły ostro rzucać. A tyle się nasiedziałem nad tym meczem:-( No nic. Sprubuje jeszcze dzisiaj coś wybrać z wnba. Jak znowu nie wejdzie to odpuszczam tą lige jak nba.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom