>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
smiać mi się chce z Bułgarów, wczoraj mocne 3:2 z Polakami, dziś nawet punktu nie ugrali z dużo niżej Kanadyjczykami... que logic ?
Przeciez Kanada to nie sa chlopcy do bicia w siatke z tego co sie orientuje. Rok czy 2 lata temu dobrze pogrywali w Lidze Swiatowej.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Przeciez Kanada to nie sa chlopcy do bicia w siatke z tego co sie orientuje. Rok czy 2 lata temu dobrze pogrywali w Lidze Swiatowej.
\_(ツ)_/
wydaje mi się, że własny parkiet, i lepsze nazwiska powinny się przełożyć na lepszy rezultat niż 3:1 w trąbe

drexler 570

drexler

Użytkownik
smiać mi się chce z Bułgarów, wczoraj mocne 3:2 z Polakami, dziś nawet punktu nie ugrali z dużo niżej Kanadyjczykami... que logic ?
Bułgarzy musieli odchorować mentalnie i fizycznie właśnie ten mecz z Polakami.Wiedziałem,że Kanada może z nimi dziś nawet wygrać bo to b.solidna ekipa.Ograli ostatnio USA,stoczyli bardzo wyrównany mecz z Brazylią urywając seta podobnie jak mocnym Serbom.Bałem się jednak zagrać odważnie win Kanady i zagrałem mocno over 3,5 seta i lżej over 184,5.Oglądałem ten mecz i Kanada powinna go wygrać 3-0 bo była dużo lepsza.Bułgarzy wyszarpali tego seta brzydką grą w szczęśliwych okolicznościach.Kanada prowadziła w połowie tego seta już 3 pkt.Sokołov popełniał dziecinnie proste błędy w ataku.Kanada to już od 2-3 sezon&amp;ograve;w bardzo solidna reprezentacja.A teraz prowadzi ją Antiga i pewnie będą coraz mocniejsi.Dziś nie grał do tego Gavin Schmitt.Tak więc Bułgarzy niech się cieszą,że seta ugrali...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom