>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
No to lecimy Tunezja -1.5 seta @ 1.8 w 5Dimes za stala stawke.
2:2...⛔ ⛔ ⛔ 4ty set cyrk. Tak apropo, wkurza mnie takie pier.... i rozliczanie typow jak jeszcze mecz trwa. Rozumiem rozliczac na minus jak jest 10 min do konca meczu w kosza i 10 pkt do undera....Najlepiej tu wszystko rozliczac na minus a swoje grac. A wiec gram Connecticut -1.5 1sza kwarta @1.88 w 5Dimes..

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
2:2...⛔ ⛔ ⛔ 4ty set cyrk. Tak apropo, wkurza mnie takie pier.... i rozliczanie typow jak jeszcze mecz trwa. Rozumiem rozliczac na minus jak jest 10 min do konca meczu w kosza i 10 pkt do undera....
Gościu skoro nie chciało im się grać to po (...) miałem trzymać typ? Odpuścili to po temacie, a to, że zaczną grać w 4-tym secie to mało kto się spodziewał, tyle.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
2:2...⛔ ⛔ ⛔ 4ty set cyrk. Tak apropo, wkurza mnie takie pier.... i rozliczanie typow jak jeszcze mecz trwa. Rozumiem rozliczac na minus jak jest 10 min do konca meczu w kosza i 10 pkt do undera....Najlepiej tu wszystko rozliczac na minus a swoje grac. A wiec gram Connecticut -1.5 1sza kwarta @1.88 w 5Dimes..

Rozliczam na ⛔ ⛔ ⛔

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Gościu skoro nie chciało im się grać to po (...) miałem trzymać typ? Odpuścili to po temacie, a to, że zaczną grać w 4-tym secie to mało kto się spodziewał, tyle.
jeżeli to dla Ciebie nowość, że w meczach potrafi się wszystko zmienić i to w każdej dyscyplinie, zwłaszcza w takich, których nie ma ograniczenia czasowego, to znaczy, że chyba mało widziałeś

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
jeżeli to dla Ciebie nowość, że w meczach potrafi się wszystko zmienić i to w każdej dyscyplinie, zwłaszcza w takich, których nie ma ograniczenia czasowego, to znaczy, że chyba mało widziałeś
Nie, w tenisie nigdy nie rozliczam do końca. Na siatce się nie znam, ale widziałem 2 sety i dla mnie ten mecz to wałek. Teraz chinole w kluczowych momentach podają lub odwalają maniane, chcesz to graj to dalej, ale nie tłumacz mi oczywistości.
Ps. Jak w tenisie gracz odpuszcza to w 90% przegrywa, więc może taki nawyk.

5567 719

5567

Użytkownik
Kobieta z numerem 11 w druzynie Connecticut Sun. Jesteś piękna Kotku :* Figurka w sam raz do uprawiania zawodowo sportu. ????

Wygoglowalem ją, nazywa sie Danielle Adams :razz:

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Kobieta z numerem 11 w druzynie Connecticut Sun. Jesteś piękna Kotku :* Figurka w sam raz do uprawiania zawodowo sportu. ????

Wygoglowalem ją, nazywa sie Danielle Adams :razz:
Juz kiedys pisalem o niej, przez nia mi kupon nie wszedl. Pisalem zebyposzla do Mcdonalda i zrobila to co umie robic najlepiej a nie do sportu.

5567 719

5567

Użytkownik
Prawie 110kg. Śmiesznie to wygląda, jak nie daje rady wrócić po akcji na czas, albo ruszyć do kontry :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom