Moim zdaniem trudny mecz do wytypowania. Ja gram bts ale lekko bo nic pewnego co sie tam wydarzy, za to over 2.5 gola do HT Włoch wygląda bardzo obiecującą ???? )
Zagralem takie cos na pozniej Nadal wygra 1 set i przegra mecz, kurs 13 mozna sprobowac Staszek czasem slabo zaczyna, ale z kazdym gemem sie rozkreca, mysle ze nie jest na sttaconej pozycji w tym, aczkolwiek napewno faworytem jest Nadal
Macie czasem w forbet tak, że wam wyświetla się komunikat podczas stawiania zakładu live, że " możesz postawić ten zakład za maksymalną kwotę ... " i dają jakąś smiesznie małą kwotę ?
Macie czasem w forbet tak, że wam wyświetla się komunikat podczas stawiania zakładu live, że " możesz postawić ten zakład za maksymalną kwotę ... " i dają jakąś smiesznie małą kwotę ?
Mam problem z zamówieniem karty Skrill. Na koncie klikam ten przycisk zamów kartę czy coś w ten deseń i wyskakuje błąd: w przetwarzaniu wniosku wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później. Wie ktoś o co chodzi? Jakiś błąd u nich czy ja coś sknociłem?