Przeglądnąłem bardziej wnikliwie tą lige i stwierdzam, że underów tu nie ma sensu grać. Za często się zdarza, że w ostatniej kwarcie rzucają jakoś nienormalnie dużo punktów. Pomyśle tu za to nad overami.No niestety kierunek był dobry ale w ostatniej kwarcie zaczeły ostro rzucać. A tyle się nasiedziałem nad tym meczem:-( No nic. Sprubuje jeszcze dzisiaj coś wybrać z wnba. Jak znowu nie wejdzie to odpuszczam tą lige jak nba.
Gorszej ligi na granie underuv od Wnba,to ciężko znaleźć.Przeglądnąłem bardziej wnikliwie tą lige i stwierdzam, że underów tu nie ma sensu grać. Za często się zdarza, że w ostatniej kwarcie rzucają jakoś nienormalnie dużo punktów. Pomyśle tu za to nad overami.
Przeglądnąłem bardziej wnikliwie tą lige i stwierdzam, że underów tu nie ma sensu grać. Za często się zdarza, że w ostatniej kwarcie rzucają jakoś nienormalnie dużo punktów. Pomyśle tu za to nad overami.No niestety kierunek był dobry ale w ostatniej kwarcie zaczeły ostro rzucać. A tyle się nasiedziałem nad tym meczem:-( No nic. Sprubuje jeszcze dzisiaj coś wybrać z wnba. Jak znowu nie wejdzie to odpuszczam tą lige jak nba.
No własnie zauwazyłem.Gorszej ligi na granie underuv od Wnba,to ciężko znaleźć.
Ginebra,gra dobrze w defensywie, różnie może być,ja bym raczej na live z liniami poczekał na Filipinach.Puchar Filipiny w kosza, linia 194,5 nie za niska? Co myślicie?
Na bank cos jeszcze wpadnie ????Można spodziewać się w finale U20 jeszcze z jednej bramki?
Okazja była ???? ale myslę, że coś jeszcze dorzucą :razz:Na bank cos jeszcze wpadnie ????
Zwrot powinien być ale z Ciebie farciarz.Ja miałem mocno Krunic pograną i Cadantu fajny teatrzyk odwaliła.Nic jej nie dolegało i nagle nawet chodzić nie może...:grin:Grasz po medical time na gem zawodniczki, która go wzieła? Jak widać było,że ona kombinuje żeby tego meczu nie dograć?Jak w sts rozliczany jest krecz ? miałem spotkanie Krunic - Cadantu
Postawiłem Cadantu win 4 gem - Było 3:0 i 40:0 do Krunić i koniec krecz - czego się spodziewać ?