>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Poszlo Under 180.5 za 2 stale stawki @ 1.86 5Dimes!
90:93....183...⛔ ⛔ ⛔ Patologia...odpuszczamy WNBA to az zal patrzec i zal kase przegrywac. Dopiero sie sezon WNBA zaczal, a juz trzeci raz dzieja sie cuda w 4tej kwarcie. 2 pkt w 2 minuty a pozniej trojka za trojka, wogole nikt nie broni. Kto ogladal to widzial. Taki sam scenariusz byl w dwoch poprzednich meczach. 2 stawki do tylu eh.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
do tego dorzuciłem underek w WNBA 180 i wyszło troszkę ponad 2 kursik bo już hokejek spadł troszkę :razz:
⛔ heh co pożyczę od kogoś z forum typ to zawsze mina... ???? najlepiej to chyba samemu grać ???? ale w sumie blisko było ????

5567 719

5567

Użytkownik
Dałem over 157,5 po @1,80 a rzuciły 183pkt :grin: Co masakra... Atp, jest tak jak mówiłeś, buki czasem mylą się okrutnie w swych obliczeniach :razz:

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Dałem over 157,5 a rzuciły 183pkt :grin: Co masakra... Atp, jest tak jak mówiłeś, buki czasem mylą się okrutnie w swych obliczeniach :razz:
Nie czasami tylko na potege...wrzucam staty to wiem, ale niwktorym tutaj nie przegadasz. Ja przynajmniej pogralem po 1.86, a chce zobaczyc mine gosci co pograli Sparki po 1.36:p
No nic mi pozostaje jeszcze Under 164 w Olimpico. Wlasnie zaczeli.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Nie czasami tylko na potege...wrzucam staty to wiem, ale niwktorym tutaj nie przegadasz. Ja przynajmniej pogralem po 1.86, a chce zobaczyc mine gosci co pograli Sparki po 1.36:p
znowu tak nie przesadzaj z tymi pomyłkami bo jakbyś wyłapywał je (a piszesz że dość często się gubią) to byś był już dobrze ustawiony (a może już jesteś tylko bez pucy heh :cool: )

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
znowu tak nie przesadzaj z tymi pomyłkami bo jakbyś wyłapywał je (a piszesz że dość często się gubią) to byś był już dobrze ustawiony (a może już jesteś tylko bez pucy heh :cool: )
Pierdoli kocopoły, a same ⛔ pewnie ???? Gdyby było takie god mode na graniu po statystyce i szukaniu linii to nie on pierwszy by na to wpadł.

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
eh kiedyś ludzie tutaj sobą coś reprezentowali, teraz to tylko wszyscy by wszystkich rozliczali i się wywyższali kto nie lepszy.. Szkoda na to patrzeć, raptem rok minął a tyle się zmieniło

5567 719

5567

Użytkownik
Panowie, mylicie 2 sprawy. To, że buki się mylą ostro jest oczywiste, ale sęk w tym, że w 2 strony, a nie w jedną ;) A więc raz jest tak, że linia przekroczona grubo zostaje tak jak w meczu Sparks, a czasem rzucają o 20 pkt mniej niż przewidują buki, dlatego Atp ma rację, że bardzo często linia wyjściowa ma się nijak do rzeczywistego rezultatu. Skuteczność przewidywania takich sytuacji to już jest inny temat, bo taki Atp gra undery, więc oczywistym jest, że nie będzie trafiał wszystkiego. Zgadza się? Ano zgadza się.

rodd 136

rodd

Użytkownik
eh kiedyś ludzie tutaj sobą coś reprezentowali, teraz to tylko wszyscy by wszystkich rozliczali i się wywyższali kto nie lepszy.. Szkoda na to patrzeć, raptem rok minął a tyle się zmieniło
To zobacz jak sie swiat zmienia dopiero:grin:

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
**** ci w dupe.

Atletico GO over 1.5 @1.95
over 3.5 w meczu @1.95
**** ci w oko.

Panowie, mylicie 2 sprawy. To, że buki się mylą ostro jest oczywiste, ale sęk w tym, że w 2 strony, a nie w jedną ;) A więc raz jest tak, że linia przekroczona grubo zostaje tak jak w meczu Sparks, a czasem rzucają o 20 pkt mniej niż przewidują buki, dlatego Atp ma rację, że bardzo często linia wyjściowa ma się nijak do rzeczywistego rezultatu. Skuteczność przewidywania takich sytuacji to już jest inny temat, bo taki Atp gra undery, więc oczywistym jest, że nie będzie trafiał wszystkiego. Zgadza się? Ano zgadza się.
Tobie też w dupe bo twoi koledzy na innym forum pisali, że pin daje dupy za hajs do ziemniaka.

To zobacz jak sie swiat zmienia dopiero:grin:
Baran.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom