>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Mam pytanie. Jeśli u buka operuje w euro, a skrill mam w PLN lub odwrotnie, to jak wygląda sytuacja z przewalutowaniem? Przewalutowanie jest po kursie wypłaty, a skrill pobiera jakąś prowizję czy lepiej, żeby tą prowizję pobierał bank, a skrilla i buka mieć w tej samej walucie? Odwdzięczę się reputą.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Mam pytanie. Jeśli u buka operuje w euro, a skrill mam w PLN lub odwrotnie, to jak wygląda sytuacja z przewalutowaniem? Przewalutowanie jest po kursie wypłaty, a skrill pobiera jakąś prowizję czy lepiej, żeby tą prowizję pobierał bank, a skrilla i buka mieć w tej samej walucie? Odwdzięczę się reputą.
to może załóż Netellera w ojro chociaż jest gorszy od Skrilla to nie będzie przewalutowania...
Pogrubione zdanie to jest to co powinieneś mieć jako priorytet wg mnie :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +7
rodd 136

rodd

Użytkownik
chociażby że nie ma na żadnym vipie darmowych wypłat z bankomatów :razz:
Hmm o vipa dosc ciezko(no chyba, ze ida ciezkie kwoty)a netteler ma duzo wiekszy limit dziennej wyplaty..ogolnie to nie ma co debatowac, bo mysle, ze w szerszym spojrzeniu, to sa to w sumie porownywalne serwisy pod wzgledem prowizji. Jak kto woli ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
A jak skrill ma ograniczenie 250 euro, czyli ok 1000 pln wyplaty z bankomatu na dobe, to jaka pobieraja z tego prowizje? I czy normalnie funkcjonuje zamówienie karty i wypłacanie, czy są z tym problemy, bo ostatnio było o tym głośno?

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
A jak skrill ma ograniczenie 250 euro, czyli ok 1000 pln wyplaty z bankomatu na dobe, to jaka pobieraja z tego prowizje? I czy normalnie funkcjonuje zamówienie karty i wypłacanie, czy są z tym problemy, bo ostatnio było o tym głośno?
nie odkryje Ameryki ale zobacz tutaj https://www.skrill.com/pl/oplaty/

nie opłaca się wypłacać w PL euro bo tragiczny jest kurs... W kantorach było po 4.4 z groszami eurasek a mi z chyba WBK wzięło po 3.9 z groszami także ????

rodd 136

rodd

Użytkownik
Ja osobiscie karte dostalem bez problemu i tak samo z wyplata, a co do aktualnych prowizji to na stronce masz wszystko. Z karta nettelera jeszcze doswiadczenia nie mam, ald bd zamawial na dniach takze sie zobaczy.

R 1,6K

ranver

Użytkownik
A jak Skrill ma ograniczenie 250 euro, czyli ok 1000 pln wyplaty z bankomatu na dobe, to jaka pobieraja z tego prowizje? I czy normalnie funkcjonuje zamówienie karty i wypłacanie, czy są z tym problemy, bo ostatnio było o tym głośno?
nie ma zadnego problemu ani lipy z kartami czy wyplatami . Troche uciazliwe sa te limity 24godzinne ale generalnie wizyty w bankomacie naleza do tych spraw przyjemniejszych to idzie to jakos przebolec ???? Przy wyplacie 1000zł jest 17.50 prowizji , cos takiego.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Syracuse Crunch under 6.5 hokejek Amerykański myśle że nie strzelom durzo bramek, dziekuje za wpisy koledzy wielkich wygranych ????

5567 719

5567

Użytkownik
warto poczekac, linia powinna wywindowac do 179-181+,i wtedy under
Warto to było pograć takie coś pre. Buki trochę się przejechały wystawiając taką linię. Po 2 kwartach linia o 20pkt wyższa :razz: Dziś pierwsza nocka od dawna bez NBA i NHL, więc 5567 zarabia na WNBA ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Warto to było pograć takie coś pre. Buki trochę się przejechały wystawiając taką linię. Po 2 kwartach linia o 20pkt wyższa :razz: Dziś pierwsza nocka od dawna bez NBA i NHL, więc 5567 zarabia na WNBA ????

Gratulacje!

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Syracuse Crunch under 6.5 hokejek Amerykański myśle że nie strzelom durzo bramek, dziekuje za wpisy koledzy wielkich wygranych ????
do tego dorzuciłem underek w WNBA 180 i wyszło troszkę ponad 2 kursik bo już hokejek spadł troszkę :razz:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom