rafcio_100
Użytkownik
... Teraz zachciało się im strzelaćDefense y Justicia - Sol de Mayo, under 1.5 FT @ 1.81 Unibet
... Teraz zachciało się im strzelaćDefense y Justicia - Sol de Mayo, under 1.5 FT @ 1.81 Unibet
to może załóż Netellera w ojro chociaż jest gorszy od Skrilla to nie będzie przewalutowania...Mam pytanie. Jeśli u buka operuje w euro, a skrill mam w PLN lub odwrotnie, to jak wygląda sytuacja z przewalutowaniem? Przewalutowanie jest po kursie wypłaty, a skrill pobiera jakąś prowizję czy lepiej, żeby tą prowizję pobierał bank, a skrilla i buka mieć w tej samej walucie? Odwdzięczę się reputą.
Hmm o vipa dosc ciezko(no chyba, ze ida ciezkie kwoty)a netteler ma duzo wiekszy limit dziennej wyplaty..ogolnie to nie ma co debatowac, bo mysle, ze w szerszym spojrzeniu, to sa to w sumie porownywalne serwisy pod wzgledem prowizji. Jak kto woli ????chociażby że nie ma na żadnym vipie darmowych wypłat z bankomatów :razz:
nie odkryje Ameryki ale zobacz tutaj https://www.skrill.com/pl/oplaty/A jak skrill ma ograniczenie 250 euro, czyli ok 1000 pln wyplaty z bankomatu na dobe, to jaka pobieraja z tego prowizje? I czy normalnie funkcjonuje zamówienie karty i wypłacanie, czy są z tym problemy, bo ostatnio było o tym głośno?
Ja osobiscie karte dostalem bez problemu i tak samo z wyplata, a co do aktualnych prowizji to na stronce masz wszystko. Z karta nettelera jeszcze doswiadczenia nie mam, ald bd zamawial na dniach takze sie zobaczy.A jak skrill ma ograniczenie 250 euro, czyli ok 1000 pln wyplaty z bankomatu na dobe, to jaka pobieraja z tego prowizje? I czy normalnie funkcjonuje zamówienie karty i wypłacanie, czy są z tym problemy, bo ostatnio było o tym głośno?
warto poczekac, linia powinna wywindowac do 179-181+,i wtedy under
Możliwe, że skontruje.warto poczekac, linia powinna wywindowac do 179-181+,i wtedy under
nie ma zadnego problemu ani lipy z kartami czy wyplatami . Troche uciazliwe sa te limity 24godzinne ale generalnie wizyty w bankomacie naleza do tych spraw przyjemniejszych to idzie to jakos przebolec ???? Przy wyplacie 1000zł jest 17.50 prowizji , cos takiego.A jak Skrill ma ograniczenie 250 euro, czyli ok 1000 pln wyplaty z bankomatu na dobe, to jaka pobieraja z tego prowizje? I czy normalnie funkcjonuje zamówienie karty i wypłacanie, czy są z tym problemy, bo ostatnio było o tym głośno?
do tego dorzuciłem underek w WNBA 180 i wyszło troszkę ponad 2 kursik bo już hokejek spadł troszkę :razz:Syracuse Crunch under 6.5 hokejek Amerykański myśle że nie strzelom durzo bramek, dziekuje za wpisy koledzy wielkich wygranych ????