>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
W Boca linia 168...wynik 194...bagatela 26 punktow.
Spark linia 157...wynik 183...bagatela 26
Bahia vs Quilmes linia 156...wynik 181...bagatela 25 pkt
i zeby nie bylo ze sie uczepilem tylko Argentynskiej to ostatnio Fianl Four. Real vs Cska...linia 176, wynik 164...bagatela 12 pkt...
Tak mozna wymieniac i wymieniac...to samow tenisie i w kazdym innym sporcie, a Wy sie naiwnie podniecacie jak kurs spadnie z 1.9 na 1.85 bo to niby oznacza ze &quot;oddsmakerzy maja jakies tajns info z pierwszej reki&quot; i slepo zapatrzeni w oddsmakerow...bo w Argentynie dalej beda playoffy, i za dzien dwa znowu wystawia 160, i bedzie rozkmina ze tym razem buki nie moga sie pomylic...linia wystawiona poprawnie, co do punktu no bo jak mozna kwestionowac oddsmakerow....Doslownie smiech na sali, ale jak wam lepiej.

Otrzymane punkty reputacji: +2
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Ma ktoś podgląd video do turnieju ITF Singapur, na jakikolwiek kort, gdyż żaden link mi się nie otwiera :/
Chyba zaczną grać za kilka minut, a więc Onoda wygra mecz 3,40 bet-at-home, przy stanie 1-1 w setach 0-1 w trzecim, utrzymanie własnego podania

lizarazu 48

lizarazu

Użytkownik
Jak ktoś ma te mecze na buku o 10:30 z AUSTRIA LANDESLIGA
niech gra ASK Klagenfurt - KAC 1909 2 1.8
info od miejscowego czlowieka z austrii

Otrzymane punkty reputacji: +7
A 97

analyst

Użytkownik
polecam Tyurneva na live po kursie 2,80
Kazach handluje u siebie, w sumie nie dziwie mu się jak się jest zerem i się wiem że nic nie osiągniesz w życiu, to chociaż będzie miał kase ????

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Czy ktoś ma coś przeciwko graniu na Nishikori&#39;ego dzisiaj do jakiegoś dubla? Sprawdziłem w dziale najpierw ale nic nie było.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Czy ktoś ma coś przeciwko graniu na Nishikori&#39;ego dzisiaj do jakiegoś dubla? Sprawdziłem w dziale najpierw ale nic nie było.
W przyszłym tygodniu zaczyna się Roland Garros, więc czołówka na pewno powoli już będzie kończyć udział w tyurniejach niższych rangą, tak jak wczoraj oddał mecz Del Potro. Dla mnie no bet i też nie polecam

Otrzymane punkty reputacji: +5
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
W przyszłym tygodniu zaczyna się Roland Garros, więc czołówka na pewno powoli już będzie kończyć udział w tyurniejach niższych rangą, tak jak wczoraj oddał mecz Del Potro. Dla mnie no bet i też nie polecam
Dzięki za opinie. W takim razie no bet.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom