>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Japonka Kato pięknie sobie na razie radzi. Wie ktoś coś o Szwajcarce Teichman? Wydaje mi się, że w meczu z Grammatikopolou nie powinna być tak faworyzowana

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Tsonga WIN
Johnson WIN
Kicker wygra przynajmniej 1 seta
@ AKO 3,20

Start za 7 minut więc polecam się spieszyć.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Gra ktoś w Totolotku (totomixie) chodzi mi o tenis, czy mają w ofercie tenisa zakłady na over 3,5 seta, bo kiedyś grałem tam i nie mieli tych zakładów na Roland Garrosie, nie wiem jak jest teraz, mieli tylko ilość setów 3, 4, 5, a myśle tam wpłacić, tylko jak na Roland garrosie nie będą mieli tych zakładów to raczej nie wpłace..

arass1 377,6K

arass1

Użytkownik
Ekwador U20 dziś bardzo nieskuteczny. Niby sytuacje są, ale na bramki się to nie przekłada. Sędzie sprezentował im rzut karny i nawet tego nie potrafili wykorzystać.

johny35 194

johny35

Użytkownik
Na dzisiaj z siatki myślę że warto zagrać
Finlandia - Irlandia Płn. over 101.5 @1.86 1xbet
Polska - Słowacja over 135.5 @1.8 totomix (1.692 po odjęciu podatku i pograniu przez apkę mobilną)
Irlandczycy to siatkarskie ogórki, sam ich udział w tym turnieju to sukces, ale 3 sety do 9 myślę że są w stanie pokryć.
Co do meczu Polek ze Słowaczkami to moim zdaniem kurs na nasze dziewczyny jest za niski (w granicach 1.05). Myślę że Słowacja może naszym urwać nawet seta, ale wybieram tą bezpieczniejszą wersję czyli 2 sety do 20 i 1 set do 21.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
W przyszłym tygodniu zaczyna się Roland Garros, więc czołówka na pewno powoli już będzie kończyć udział w tyurniejach niższych rangą, tak jak wczoraj oddał mecz Del Potro. Dla mnie no bet i też nie polecam
W zeszłym roku, turniej w Genewie: w półfinale gracze rozstawieni z 1, 2 i 3 (Stan, Ferrer, Cilić).
Turniej w Nicei: w ćwierćfinałach gracze rozstawieni tylko bez 4 i 6 (Fognini, Paire). Wygrała jedynka (Thiem).
Trochę inaczej wyglądało to w 2015, ale turniej w Genewie był słabiej obstawiony (choć fakt faktem, Stachu i Cilić odpadli w ćwierćfinale), a w Nicei zabrakło 1 (Simon się wycofał), a rozstawieni byli chociażby Gulbis czy Kyrgios.
Wniosek - jeśli ktoś już jedzie na turniej to nie po to, żeby odpuszczać (chyba, że jest bezmózgiem, jak Klaunini, Żenua czy Grek).
EDIT: Ale co do Delpo się zgodzę, że pewnie odpuścił, tylko u niego oczywiste jest, że nie może się żyłować przed RG.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Podczas meczu Stosur komentatorzy mówili że JMDP zastanawia się nad występem w Paryżu. Ma ktoś info na ten temat?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom