Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
W StSie jest zdarzenie czy drużyna grająca w osłabieniu zdobędzie gola. Chodzi oczywiście o mś w hokeju, kurs na NIE to 1,10 wczoraj było 1,15 na każde spotkanie a przed wczoraj nawet 1,3 i to są pewniaki bo jeszcze się nie zdarzyło żeby któraś drużyna zdobyła tak gola
Jak dla mnie to value bylo w kursie ze Nadal wygra caly turniej w Madrycie ???? wyjechałem w to grubo i mam nadzieje ze za 30min będę mógł księgowość ten zakład ???? nastepnie udam sie po cały karton lodow "kaktus" bo bardzo je lubie a i pogoda dopisuje hahaha ????
Jak dla mnie to value bylo w kursie ze Nadal wygra caly turniej w Madrycie ???? wyjechałem w to grubo i mam nadzieje ze za 30min będę mógł księgowość ten zakład ???? nastepnie udam sie po cały karton lodow "katus" bo bardzo je lubie a i pogoda dopisuje hahaha ????
Jak dla mnie to value bylo w kursie ze Nadal wygra caly turniej w Madrycie ???? wyjechałem w to grubo i mam nadzieje ze za 30min będę mógł księgowość ten zakład ???? nastepnie udam sie po cały karton lodow "katus" bo bardzo je lubie a i pogoda dopisuje hahaha ????
totolotek. niestety mecze już się zaczęły, ale polecam na przyszłość obserwować bo fajne linie można złapać. na tych mistrzostwach gram właśnie same undery i z 7 takich typów tylko 2 nie weszły. W NHL też jest zakład na liczbę strzałoów.